Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuziunea SC Argus SA cu Rex Agra SRL, pe masa acţionarilor

ro

22 Oct, 2015 00:00 2516 Marime text


Consiliul de Administraţie al SC Argus SA Constanţa convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pe data de 25 noiembrie, ora 11.00, respectiv ora 12.00.
 
În cazul în care la prima convocare nu vor fi întrunite condiţiile legale de cvorum, cele două adunări se reprogramează pentru data de 26 noiembrie. 
 
Principalul punct de pe ordinea de zi Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor se referă la aprobarea prelungirii contractului de audit cu auditorul financiar JPA Audit & Consultanţă Bucureşti pe o durată de doi ani, pentru auditarea situaţiilor financiare individuale şi consolidate aferente anilor financiari 2015 şi 2016.
 
Cât priveşte Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, principalul punct inclus pe ordinea de zi se referă la aprobarea fuziunii prin absorbţie dintre Argus SA - societate absorbantă şi Rex Agra SRL - societate absorbită.

Despre Argus SA 

Societatea Argus SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul în municipiul Constanţa, strada Industrială. Capitalul social subscris, compus din 35.780.466 de acţiuni nominative, în valoare de 1,5 lei fiecare, este deţinut de Listă acţionari persoane fizice. Persoane împuternicite sunt: Cristian Buşu - administrator, Sabin-Marcu Robu - director general, Anina Radu - preşedintele Consiliului de Administraţie, Ana Barbara Bobircă - membru CA, Ioan Păuna - membru CA.

Registrul Comerţului, despre Rex Agra SRL 

Societatea Rex Agra SRL a fost înregistrată în anul 2000 şi are sediul în municipiul Constanţa, strada Industrială. Firma are un capital social subscris de 1.144.500 de lei, integral vărsat, compus din 11.445 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociatul unic este Argus SA. Administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat“, este Sabin Marcu Robu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii