Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fonduri nerambursabile de la CJC pentru asociaţii şi fundaţii înscrise în competiţii sportive sau care organizează evenimente culturale

ro

12 Oct, 2016 00:00 2919 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru susţinerea şi promovarea sportului, respectiv programul judeţean pentru acţiuni, proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau judeţean. Fondurile sunt în valoare de peste 800.000 de euro.

Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru susţinerea şi promovarea sportului în sumă totală de 2.172.524 lei pentru proiecte şi programe sportive, precum şi proiecte, programe sau evenimente sportive ale asociaţiilor şi cluburilor paralimpice.
Documentaţiile se vor depune începând cu data de 17 octombrie, data limită de depunere fiind ultima zi a lunii în curs.
Perioada de selecţie şi evaluare a proiectelor este din 1.11.2016-1.12.2016.
Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedură de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Metodologia general şi “Ghidul Solicitantului”. Acestea se pot obţine de la Direcţia Cultură, Sport, Turism şi Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
Asociaţiile sau fundaţiile interesate de procedura de selecţie pot avea activitate de performanţă sau pot promova sportul de masă. Punctajul se va acorda funcţie de numărul de participanţi la competiţiile sportive, numărul sportivilor legitimaţi, fezabilitatea proiectului şi impactului asupra grupurilor ţintă de beneficiari. 

Fonduri nerambursabile şi pentru activităţi culturale  

Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru acţiuni, proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau judeţean, în valaore de 1.504.498 lei pentru olimpiade şi concursuri şcolare de interes local; festivaluri şi manifestări artistice, culturale şi tradiţionale organizate la nivel local, judeţean sau national; programe culturale şi educative pentru copii şi tineret în judeţul Constanţa; târguri culturale interne şi internaţionale.
Documentaţiile se vor depune începând cu data de 17 octombrie până pe 31 octombrie 2016. Perioada de selecţie este 1.11.2016 - 1.12.2016.
Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedură de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Metodologia general şi „Ghidul Solicitantului”. Acestea se pot obţine de la Direcţia Cultură, Sport, Turism şi Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
Punctajul se va acorda în baza relevanţei, coerenţei, metodologiei, capacităţii operaţionale, cofinanţării şi bugetului şi eficacităţii costurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii