Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fii gata pentru joburile cel mai bine plătite!“ Cursuri pentru o carieră de succes, organizate, în martie, de CCINA Constanţa

ro

12 Feb, 2015 00:00 3308 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în luna martie, mai multe cursuri care conduc către performanţă. „Fii gata pentru cele mai căutate şi mai bine plătite ocupaţii din cadrul echipelor de implementare ale proiectelor structurale!“, îndeamnă reprezentanţii CCINA Constanţa.
 
În perioada 9-17 marie, la Camera de Comerţ Constanţa va fi susţinut cursul pentru formare ca „Manager proiect“, obligatoriu pentru toţi cei care doresc să coordoneze proiecte structurale în perioada 2014 - 2020. Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, are o durată de 40 de ore, iar după examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.
La finalul cursului, participanţii vor fi în măsură să parcurgă drumul de la idee la proiect, să identifice sursele de finanţare, să implementeze şi să managerieze un proiect. Cursul are un puternic caracter experienţial, 2/3 din timpul programului de formare concentrându-se pe aplicaţii practice, studii de caz şi modele de bune practici. Taxa de participare este 490 de lei.
 
Cel de-a doilea curs, de „Formator“, se va desfăşura între 16 şi 24 martie şi este obligatoriu pentru toţi cei care doresc să lucreze din această funcţie în special în cadrul proiectelor structurale. Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar după examenul de absolvire, vor fi eliberate certificate recunoscute la nivel naţional. Cei care vor urma acest curs vor fi în măsură să evalueze nevoile de formare ale unui grup de persoane, să proiecteze şi să livreze un program de formare si să evalueze programul şi participanţii. Atenţia se va centra pe metode moderne şi apreciative de formare, studii de caz şi jocuri de rol, participanţii experimentând situaţii reale de formare şi relaţii cu viitorii cursanţi. Taxa de participare este 490 de lei.
 
În perioada 23-31 martie, va fi organizat cursul pentru formare ca „Expert achiziţii publice“. Autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, cursul are o durată de 40 de ore, iar după examenul de absolvire, se vor elibera certificate recunoscute la nivel naţional. La finalul cursului, participanţii vor fi în măsură să abordeze achiziţiile publice fie din perspectiva ofertanţilor, fie din perspectiva autorităţilor contractante, fie din cea a realizării achiziţiilor în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Taxa de participare este în valoare de 790 de lei. Cei care doresc să se înscrie la cele trei cursuri trebuie să aibă studii superioare finalizate.
 
CCINA oferă şi pachete promoţionale pentru cursurile organizate în luna martie: Pachet 1 - Curs Manager proiect + Curs Formator = 790 de lei, Pachet 2 - Curs Manager Proiect + Curs Expert Achiziţii Publice = 1.000 de lei şi Pachet 3 - Curs Manager proiect + Curs Formator + Curs Expert Achiziţii Publice = 1.500 de lei.
 
Totodată, în colaborare cu Asociaţia pentru dezvoltare prin valorificarea resurselor europene - CALLATIS, CCINA Constanţa va mai organiza cursul de perfecţionare pentru formarea ca „Auditor public intern“, una dintre cele mai noi profesii pe plan naţional, un domeniu de actualitate, dar mai ales de viitor pentru o carieră de succes. Cursul se va desfăşura între 30 martie şi 3 aprilie şi costă 790 de lei. Informaţii suplimentare şi înscrieri: Ludovic Fraico - 0731.335.658, 0241.619.854 (int. 225), email - dru@ccina.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii