Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emilian Burcea nu trebuia sa moara. Numerologic, mai avea multe de facut

ro

17 Mar, 2010 03:46 3820 Marime text

cap_2.jpgBURCEA EMILIAN

Data naşterii 24 ianuarie 1970

În urmă cu doi ani, în primăvara anului 2008, editura Oriento a dat la tipar o carte „Aleşii noştri oameni şi ei" în care fiecare primar din judeţul Constanţa era dezvăluit cu ajutorul numerologiei. Pentru acea carte, Emilian Burcea a dat şi un interviu în care ne-a povestit despre realizările şi planurile de viitor. Întrebat ce anume îşi doreşte cel mai mult, primarul Burcea a spus: „Timp. Timp să-mi duc proiectele până la capăt". Ciudat răspuns, trecut neobservat la acea dată. Azi privesc rândurile cărţii cu tristeţe. Pot doar, ca un ultim gest de regret dar şi de recunoştinţă, să vă povestesc despre el. Cu o cifră a destinului 6 din 2 şi 4, Emilian Burcea era genul de om la care puteai apela oricând, sigur fiind că, de îi stă în putere, te va ajuta. Modest şi minuţios, timid dar muncitor şi organizat, uneori inflexibil şi sever dar responsabil, grijuliu şi curios, Emilian Burcea se implica în orice proiect. Îi plăcea să dea sfaturi. De cele mai multe ori cu duhul blândeţii. Cu trecerile bruşte de la o stare la alta sufletească, nu ştiai când se enervează şi cât timp va reuşi să fie fermecător. Se afla într-o perioadă cu o vibraţie 6 în care se simţea inspirat şi parcă mai serios ca altădată. Poate prea serios şi cu prea multă dorinţă de a munci, de a descoperi. Poate că uneori era excesiv de îngrijorat, inclusiv cu cei de acasă. Familia era foarte importantă pentru el. În ianuarie 2009 a debutat momentul crucial cu vibraţie 5. Acest moment crucial a atins un maxim anul trecut, dar a continuat să emită efecte. Vibraţia 5 a acestuia atrăgea atenţia asupra unei schimbări neaşteptate care avea să lase urme adânci. Anul acesta cu o vibraţie 1 pentru Emilian Burcea ar fi trebuit să aducă o altă cărare, mai mult orgoliu, mai multă atenţie, poate ceva mai multă încredere în sine. Ciudat, nu era un an care să prevestească moartea acestuia sau boala. Este posibil însă, ca luna februarie să fi fost ceva mai încărcată cu evenimente de tot felul, cu nervi şi griji. Posibile discuţii, nervi, emoţii puternice, risc şi secrete. Luna martie, o lună a stabilităţii, cu o vibraţie 4, a fost luna în care a stabilit clar ce urma să facă, unde, pentru cine, îşi hotăra priorităţile şi, chiar intenţiona să construiască, să acumuleze. A murit într-o zi cu vibraţie 7, nu tocmai fericită, care, înseamnă înălţare dar şi interiorizare, ermetizare. Cred că avea multe pe suflet. A fost o zi în care a pus în balanţă bune şi rele, ce a făcut şi ce urma să realizeze. Cifra evenimentelor care este influenţată de numele complet avea, între 40 - 41 ani o vibraţie 1. Iar început de drum. Greu de crezut că ducea către tărâmul de dincolo acest drum. Numerologia ne poate da informaţii preţioase despre oameni, despre caracterul lor dar şi despre evenimentele care pot apărea în viaţa noastră. Este ciudat că a murit. Este greu de crezut că ar fi trebuit să moară sau că era atât de bolnav.

Milena FARCAŞ
numeremilena@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stefan Ghiuta 19 Mar, 2010 21:26 condoleante familiei, si multa ,multa PUTERE: parintilor,fetelor,sotiei si bunicei lui ... cu durere in suflet lam condus pe ultimul drum ... ... Dumnezeu sa`l ierte !!!!!!
  • YellowRose 17 Mar, 2010 10:23 D-zeu sa-l odihneasca in pace! Pacat de tineretea lui. Condoleante familiei indoliate!
  • deci 17 Mar, 2010 10:01 stai asa ca sa intelegem.... si noua ne e greu sa credem ca a murit... dar concluzia la acest articol?
  • un cetatean 17 Mar, 2010 08:47 A avut cineva interes sa moara primarul Burcea? Se vor face cercetari? Vom afla si noi adevarul?