Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două grădiniţe, construite în judeţul Constanţa prin Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii în România (document)

ro

19 Jan, 2018 00:00 2174 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului de lucrări „L/PRET/11/2017 - Lucrări de execuţie Grădiniţe cu program normal 2, 3 şi 4 săli de grupă, 12 locaţii, cuprinse în Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii în România“, în valoare estimată de 10.711.753,69 de lei. Grădiniţele vor fi amenajate în Bucureşti, Alba, Argeş, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mureş, Suceava şi Teleorman. Obiectul contractului constă în prestarea lucrărilor de execuţie grădiniţe cu program normal 2, 3 şi 4 săli de grupă, 12 locaţii, cuprinse în Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii (PRET) în România.
 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 9.02.2018, ora 15.00, urmând să fie evaluate pe data de 9.05.2018, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 1% din valoarea estimată, respectiv: 22.532,34 de lei pentru lotul 1; 13.352,93 de lei pentru lotul 2; 26.156,14 lei pentru lotul 3; 24.110,36 de lei pentru lotul 4; 20.965,76 de lei pentru lotul 5. Cuantumul garanţiei de buna execuţie va fi de 10% din valoarea contractului fără TVA.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Horia Palmer Hirtopanu - director, Mihaela Tataru - şef Serviciul Economic, Florin Serghei - expert tehnic, Andreea Luizescu - expert tehnic, George Sandu - expert tehnic, Mirela Dirstaru - expert tehnic, Dragoş Marica - expert tehnic, Ciprian Tudorică - expert tehnic, Liliana Corbeanu - expert achiziţii publice, Oana Cozma - expert achiziţii publice, Georgiana Arsene - consilier juridic, Ondin Popescu - contabil, Livia Mihaela Visan - CFP.
 

Condiţii pentru ofertanţi

 
Se va prezenta lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, din care să reiasă ca au fost executate lucrări similare, respectiv lucrări de construcţii civile cel puţin din categoria de importanta C, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 766/1997 pentru aprobarea unor regulamente privind calitatea în construcţii, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Prin construcţii din categoria de importanţă C se înţelege că este vorba despre: construcţii cu funcţii obişnuite, a căror neîndeplinire nu implică riscuri majore pentru societate şi natură, cum ar fi clădiri de locuinţe cu mai mult de două niveluri, construcţii industriale şi agrozootehnice; construcţii social-culturale care nu intră în categoriile de importanţă A şi B sau construcţii cu caracteristici şi funcţiuni obişnuite, dar cu valori de patrimoniu, cum ar fi clădiri de cult, muzee de importanţă locală, cu o valoare cumulată mai mare sau cel puţin egală cu:
- 2.253.000 de lei (fara TVA) pentru lotul 1
- 1.335.200 de lei fără TVA pentru lotul 2
- 2.615.500 de lei fără TVA pentru lotul 3
- 2.411.000 de lei fără TVA pentru lotul 4
- 2.096.400 de lei fără TVA pentru lotul 5.
 

Iată în ce constau cele cinci loturi!

 
Lotul 1 are ca obiect lucrări de execuţie pentru trei grădiniţe din judeţele Argeş, Giurgiu şi Ilfov cuprinse în Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii în România; lotul 2 - lucrări de execuţie pentru două grădiniţe din judeţul Teleorman cuprinse în PRET în România; lotul 3 - lucrări de execuţie pentru trei grădiniţe din judeţele Constanţa şi Ialomiţa cuprinse în PRET în România; lotul 4 - lucrări de execuţie pentru două grădiniţe din judeţele Maramureş şi Satu Mare cuprinse în PRET în România; lotul 5 - lucrări de execuţie pentru două grădiniţe din judeţele Mureş şi Suceava cuprinse în PRET în România.
 
Precizăm că în judeţul Constanţa, prin Proiectul privind Reforma Educaţiei Timpurii în România vor fi construite două unităţi de învăţământ preşcolar: una în localitatea Albeşti şi una la Poarta Albă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii