Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două autoturisme Mercedes-Benz şi o autoutilitară, de vânzare la Fiscul din Constanţa

ro

13 Jul, 2016 00:00 3952 Marime text


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Fiscal Medgidia anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea unor bunuri ce aparţin debitorilor SC Gamaris Galaxy SRL şi Karllo Exim SRL.
 
Cele două licitaţii vor avea loc pe data de 26 iulie, ora 10.00 şi ora 10.30, în localitatea Medgidia, strada Decebal nr. 37. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona o autoutilitară MAN 18.413 FLS, proprietate a SC Gamarys Galaxy SRL, şi două autoturisme Mercedes-Benz 16S/A ale societăţii
Karllo Exim SRL. Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare, dar şi dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre cei doi debitori

Karllo Exim SRL are sediul social în Medgidia, strada Independenţei. Societatea este deţinută de Florin-Karllo Memecica. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „transporturi rutiere de mărfuri”. În anul 2014, Karllo Exim SRL, cu şapte salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 648.788 de lei şi un profit net de zero lei.
 
Înfiinţată în 2012, SC Gamarys Galaxy SRL are sediul social în Cernavodă, strada Salciei. Asociat unic al firmei este George Miertoiu. În anul 2014, firma care se ocupă de „silvicultură şi alte activităţi forestiere” a avut doi salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 265.735 de lei şi un profit net de 142.878 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii