Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de independenţă la pavarea străzilor Primăria comunei Tuzla continuă schimbarea la faţă a localităţii

ro

10 Apr, 2014 00:00 2423 Marime text
Lucrările de pavare sunt în plină desfăşurare la Tuzla. Faţa localităţii se schimbă pe zi ce trece datorită noilor pavele care sunt montate pe străzile localităţii. Încetul cu încetul, comuna Tuzla va deveni, aşa cum îşi doresc autorităţile publice locale, o localitate de interes turistic. „Am început de câtva timp pavarea trotuarelor pe străzile Mecanizării şi Aviatorilor. Lucrările vor continua până ce vom termina de pavat, pe rând, toate străzile care sunt perpendiculare pe drumul naţional.
Lucrările vor dura până în luna noiembrie, pentru că se vor pune zeci de kilometri de pavele. Banii pentru această lucrare provin integral din fondurile bugetului local“, a declarat primarul comunei Tuzla, Constantin Micu.
Potrivit şefului autorităţii locale, lucrarea de pavare a străzilor comunei nu este singura care prezintă interes pentru aleşii locali. Anul acesta, autorităţile publice speră că va fi amenajat un stadion pentru tinerii din comună. „Stadionul va fi prevăzut cu vestiare, tribune, două terenuri de tenis de câmp, nocturnă, pistă de atletism. Pentru acest proiect va fi alocată de la bugetul local suma de 700.000 de lei. Lucrarea va fi realizată cu societatea Consiliului Local“, a mai spus şeful autorităţii locale.

În altă ordine de idei, altă veste bună de la administraţia publică locală vine şi pentru tinerii dornici să îşi găsească un loc de muncă. Primăria comunei Tuzla organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional debutant - Compartimentul Stare Civilă din cadrul aparatului de specialitate al Primarului. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, pot participa la concurs cei care au studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea Drept şi care au cunoştinţe de nivel mediu în operarea pe calculator. Doritorii mai au termen o săptămână în care îşi pot întocmi şi depune dosarul de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii