Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control al comisarilor CJPC Constanța la o terasă din Eforie Sud. Mizerie de nedescris atât în bucătărie și în baie, cât și pe plajă (galerie foto+video)

ro

24 Jul, 2017 17:50 4163 Marime text
O echipă a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a efectuat astăzi un control la o terasă din stațiunea Eforie Sud. Atât în bucătăria localului, cât și în baia acestuia comisarii au găsit o mizerie de nedescris. 

Conform directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu la terasa din Eforie Nord s-a constatat lipsa oricărei autorizații de funcționare nesolicitate, nedepuse și neeliberate cu deficiența unora dintre autoritățile de control care au omis să le solicite.
 

”Carne și produse din carne lipsite de orice formă de informare a durabilității minimale, produse gătite cu dată incertă, produse improprii consumului, depozitare neconformă, lipsa oricărei forme de identificare a prpoduselor depozitate, pahare spălate fără apă caldă. Oprirea este atât pentru plajă, cât și pentru restaurant și plajă. Pentru spațiile de toaletă vom face o adresă către DSP Constanța pentru a se lua măsurile ce se impun” - a declarat directorul CJPC Constanța, Horia Constantinescu. 

Localul, ce funcționează pe societatea Autotrans N S Impex SRL a fost sancționat cu suma de 20.000 de lei. 

Aceeași societate a fost sancționată și în anul 2015 după un control al ANPC. Aici, inspectorii ANPC au descoperit cârnaţi expiraţi, o oală cu sarmale mucegăite şi un produs fără etichetă. Mai mult, în lipsa unei plase, la bucătărie roiau muştele. Autoservirea a fost închisă şi sancţionată cu o amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei. Deschis a rămas doar barul societăţii. „Autoservirea funcţiona fără autorizaţie. Practic, funcţiona după bunul plac. Este bătaie de jos la adresa turiştilor care serveau mâncare expirată”, a declarat la acea dată șeful ANPC, Marius Alexandru Dunca.

Citește și: 

Cârnați expirați, sarmale mucegăite și muște din belșug Ce terase a controlat și ce măsuri a luat ANPC la Eforie Sud (galerie foto)



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii