Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Comunicare interpersonală“, curs de două zile la CCINA Constanţa

ro

21 Feb, 2015 00:00 1865 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în colaborare cu Schultz Consulting Bucureşti, organizează, în perioada 26 - 27 martie, cursul „Comunicare interpersonală“.
 
Cursul, care se va desfăşura la sediul CCINA Constanţa, este unul dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor folosind metoda învăţării experienţiale. Durata acestuia este de două zile şi are ca obiectiv „dezvoltarea abilităţilor de comunicare“.

La finalul cursului, participanţii vor fi capabili să descrie procesul de comunicare, să înţeleagă diferenţa dintre procesul şi conţinutul comunicării, să conştientizeze barierele comunicării, să demonstreze abilităţi de ascultare activă, abilităţi de a adresa întrebări, o comunicare autentică, abilităţi de a da şi de a primi feedback, să identifice propriul stil de abordare a conflictelor, să utilizeze corect tipurile de comunicare în organizaţii. Tematica este următoarea: Comunicarea, Comunicarea interpersonală, Tipuri de comunicare, Tehnici utile în comunicarea publică, Tehnici utile în comunicarea interpersonală, Comunicarea în organizaţii. Cursul se va desfăşura în perioada 26 şi 27 martie şi se va încheia cu examen de absolvire ANC, pe 27 martie. Taxa de participare este de 650 de lei de persoană (la care se va adaugă TVA) pentru firmele membre CCINA şi de 680 de lei de persoană (la care se va adaugă TVA) pentru firmele nemembre CCINA. Participanţii vor primi certificat de absolvire pentru competenţe comune în „Comunicare în limba oficială“, recunoscut de Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii şi Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă stă la dispoziţie Lucia Calenici, telefon 0241.619.854, 0725.308.583, fax 0241.619.454, email lucia.calenici@ccina.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii