Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa caută traducători. Care este valoarea contractului

ro

16 Dec, 2017 00:00 1380 Marime text
Contractul „Servicii de traducere autorizată şi legalizare“ a fost scos la licitaţie de către Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC). Valoarea contractului este de 5.000 de lei fără TVA.
 
Ofertantul va trebui să asigure efectuarea serviciilor de traducere a unor documente necesare în derularea activităţii companiei în relaţia cu clienţii săi la nivel internaţional. Plata se va efectua cu O.P. în termen de maximum 15 zile calendaristice de la primirea (înregistrarea) facturii de către CN APM SA Constanţa. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Preţul ofertat este ferm şi nu poate fi modificat. Durata contractului este de 24 de luni de la data semnării şi înregistrării lui la CN APM SA Constanţa.
 
În vederea formulării ofertei (propunerii tehnice şi propunerii financiare), operatorii economici interesaţi vor solicita entităţii contractante caietul de sarcini. Participanţii vor prezenta propunerea tehnică care va conţine o descriere a serviciilor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA şi nu trebuie să depăşească valoarea totală estimată. Oferta declarată câştigătoare va fi cea cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte cerinţele caietului de sarcini.
 
Ofertele pot fi depuse până pe data de 21.12.2017. Ofertanţii pot intra în posesia caietului de sarcini prin formularea unei solicitări până la data de 19.12.2017. Oferta semnată şi stampilata va fi transmisă pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro sau prin fax, la 0241.61.95.12, până la data de 21.12.2017. Ofertele depuse după termenul-limită nu vor fi acceptate. Oferta declarată câştigătoare va fi postata pe www.e-licitatie.ro, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii