Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va prepara mâncare pentru pacienţi Licitaţie de peste 1,4 milioane de euro la Spitalul Municipal Medgidia (document)

ro

27 Jan, 2017 00:00 2852 Marime text
Spitalul Municipal Medgidia scoate la licitaţie contractul „Servicii de preparare a mâncării“, în valoare estimată de 6.609.947,5 lei (1.471.263,94 de euro). Potrivit anunţului de participare nr. 172739/26.01.2017, publicat pe licitatiapublică.ro, urmează să se încheie un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 48 de luni.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 1.03.2017, ora 16.00, urmând ca acestea să fie evaluate pe data de 6.03.2017, ora 18.00. Se estimează ca vor fi atribuite minimum patru contracte subsecvente, câte unul în fiecare an, reprezentând durata acordului-cadru, după cum urmează: în primul an, minimum un contract subsecvent, în al doilea an, minimum un contract subsecvent, în al treilea an, minimum un contract subsecvent, în al patrulea an, minimum un contract subsecvent.
 
Furnizorul trebuie să asigure zilnic hrana pentru bolnavii internaţi în secţii, însoţitori şi medici de gardă. Prestatorul trebuie să asigure zilnic serviciul de preparare a mâncării pentru pacienţii internaţi în cadrul Spitalului Municipal Medgidia, în cantităţile şi conţinutul caloric stabilite prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare şi cu respectarea nivelului minim al alocaţiei de hrană stabilit prin HG nr. 665/2016 privind „Nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumurile efective din unităţile sanitare“.
 
Prin hrană se înţelege felurile de mâncare caldă servite zilnic pacienţilor internaţi în secţiile spitalului, acestea fiind măsurabile în porţii şi structurate pe trei mese zilnic şi suplimente, acolo unde este cazul. De asemenea, prestatorul trebuie să asigure, în funcţie de necesităţile autorităţii contractante, hrana pentru însoţitorii pacienţilor şi medicii de gardă. 

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele implicate în procedură din partea autorităţii contractante sunt: consilier juridic - jurist Lucia Monica Teodorescu, şef Biroul Achiziţii Publice - merceolog principal Tudor Buzoianu, şef Biroul Financiar - Contabilitate - economist Maria Iacob, Serviciul Administrativ - Aprovizionare - Dumitru Şerbu, Serviciul Administrativ - Aprovizionare - economist Elena Oancea, Biroul Achiziţii Publice - analist programator Gabriela Gălianu, bucătărie dietetică - asistent dietetician Luciana Cornea.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii