Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Fair-Play din Constanţa va fi modernizat şi extins

ro

11 Mar, 2015 00:00 2493 Marime text
Municipalitatea a eliberat, pe data de 9 martie, autorizaţia de construire nr. 363 pentru „Reautorizare proiect conform AC nr. 30/16.01.2014 proiectare «Centrul Fair-Play - modernizare şi extindere» şi organizare de şantier (DALI, PT, DDE, DTAC, DTOE)“. Centrul Fair-Play este situat pe aleea Topolog nr. 6. Actul eliberat de Primăria Constanţa este valabil până în anul 2016. Proiectul a fost cuprins în bugetul municipal al Constanţei pentru anul 2015, pentru asigurarea co-finanţării. Valoarea totală a acestuia este de 10 milioane de lei, inclusiv TVA.
 
Organizaţia nonguvernamentală Fair Play şi-a început activitatea în 1997, având ca misiune sprijinirea copiilor vulnerabili şi marginalizaţi. „O familie mare, alcătuită din 275 de membri. O familie protejată şi supravegheată de un singur om cu o inima imensă, un tânăr care este considerat un părinte adoptiv şi chiar spiritual.

„Suntem o familie alcătuită din 275 de membri. O familie protejată şi supravegheată de un singur om cu o inima imensă, un tânăr care este considerat un părinte adoptiv şi chiar spiritual. Acest tânăr bărbat viguros şi ambiţios, primarul Constanţei, se numeşte Radu Ştefan Mazăre. El este fondatorul Asociaţiei Fair-Play, preşedinte de onoare al acestei organizaţii, dar şi principalul finanţator al imensei familii“, se arată pe site-ul organizaţiei. Activitatea Fair-Play este coordonată de Paula Cioceanu, preşedintele organizaţiei, de Lucian Cioceanu, director executiv, şi de Sorina Acujboae, director finanţe. Din echipa Fair-Play mai fac parte trei bucătari, un asistent social, un doctor, doi educatori, doi supraveghetori, un şofer şi un îngrijitor.
 
Citeşte şi

RADET Constanţa, la judecată cu Asociaţia Fair Play, fondată de „vigurosul“ Radu Mazăre

Fondată de „vigurosul“ Radu Mazăre şi susţinută financiar de Consiliul Local
Acuzaţii la adresa Asociaţiei Fair-Play din Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii