Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa promite multe surprize Salonul de Dotări Hoteliere „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă, la linie de start

ro

17 Mar, 2016 00:00 2382 Marime text


Două evenimente importante atât pentru locuitorii municipiului, cât şi pentru hotelieri şi patroni de restaurante şi cafenele se vor desfăşura la Constanţa între 17 şi 20 martie. Este vorba despre Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă 2016 „Totul pentru casă şi familie“. Ambele evenimente sunt organizate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi vor fi găzduite de Pavilionul Expoziţional Mamaia.
 
Deschiderea oficială a celor două evenimente este programată pentru ora 12.00. Acestea sunt adresate, în mod special, dar nu numai, deţinătorilor şi managerilor de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică de la malul Mării Negre interesaţi de dotarea sau reamenajarea unităţilor pe care le deţin sau/şi administrează.

În calitate de organizator, CCINA Constanţa



aduce unii dintre cei mai mari şi mai importanţi producători şi importatori de produse profesionale de tip HoReCa din România şi, de asemenea, din alte ţări, într-un mediu ideal pentru aceştia de a-şi expune produsele sau de a-şi prezenta serviciile.

Ajuns la cea de-a XIV-a ediţie, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ se adresează în mod special proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc interesaţi de dotarea sau modernizarea afacerilor lor. Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică este singurul eveniment de acest gen din Constanţa ce reuneşte, an de an, în acelaşi loc, firme producătoare de mobilier profesional şi specializat pentru hoteluri, restaurante, cafenele şi toate unităţile de tip HoReCa, în general.

Companiile prezente oferă posibilitatea de a crea un sistem de soluţii complete, orientate înspre realizarea ideilor creatoare ale proprietarilor din industrie. Astfel, se va ajunge la dezvoltarea sau consolidarea parteneriatelor cu producători de mobilă, accesorii şi utilaje din cadrul industriei de mobilă. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă a anului, la începutul pregătirilor pentru sezonul estival.
 
Tematica salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare, articole de unică folosinţă; mobilier pentru săli de conferinţă, cinema, amfiteatru; soluţii de închideri şi construcţii din sticlă; echipamente pentru spălătorie de rufe; echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice; lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat; produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare; signalectica hotelieră; produse alimentare şi nealimentare.

Târgul de Mobilă, o invitaţie celor care doresc să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă



Târgul de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie“, ajuns la acea de-a V-a ediţie, reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, evenimentul constituie o provocare în dificila alegere între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional. Vizitatorii Târgului de Mobilă vor putea afla noile tendinţe în materie de design interior, atât pentru spaţiul rezidenţial, cât şi pentru hoteluri şi restaurante. Producătorii şi distribuitorii din România sunt prezenţi de fiecare dată cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători. Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.
 
Una dintre temele principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.
 
Ambele târguri - Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică „Litoral 2016“ şi Târgul de Mobilă 2016 „Totul pentru casă şi familie“ - pot fi vizitate după următorul program: 17-19 martie, între orele 10.00 şi 18.00, iar pe data pe 20 martie, între 10.00 şi 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii