Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel, director vânzări Crucial „Securitatea informatică - una dintre provocările cu care se confruntă companiile“ (galerie foto)

ro

27 Mar, 2015 00:00 3675 Marime text
Experţi în securitatea pe reţea şi oameni de afaceri au discutat, ieri, despre securitatea informatică în cadrul evenimentului „Security Boot camp“, organizat de Crucial Systems & Services, în colaborare cu Fortinet şi Veracomp Europe, distribuitor autorizat Fortinet în România. Participanţii la eveniment au participat la sesiuni demonstrative, prezentate de Bogdan Ion, technical support engineer la Veracomp Europe. Acesta a vorbit despre Fortigate - Unified Threat Management, FortiWifi, Mobile Device Identification, FortiAnalyzer, FortiWeb şi Web Application Firewall. „Evenimentul de azi dă startul unui şir de evenimente pe care le vom desfăşura în acest an“, a menţionat Cătălin Anghel, directorul de vânzări al Crucial Systems & Services.
 
De-a lungul timpului, Crucial a încercat să aducă inovaţie pe piaţa din România. Obiectivul major al companiei este să ofere soluţii şi instrumente pentru a lucra cât mai uşor, mai inteligent, mai profesional şi mai eficient. „Securitatea informatică reprezintă una dintre provocările cu care se confruntă majoritatea companiilor. Prin soluţiile pe care le propunem clienţilor şi partenerilor noştri, Crucial rezolvă majoritatea breşelor de securitate. Acest eveniment oferă clienţilor noştri oportunitatea de a afla despre soluţiile Fortinet direct de la vendor. Aceasta este o dovadă în plus a faptului că firma Crucial oferă, pe lângă produsul sau soluţia efectivă, atât consultanţă, cât şi suportul vendorului.

Aşa cum am mai spus, noi dorim să vindem companiilor mai mult decât un echipament. Dorim să îi îndrumăm spre alegerea soluţiei corecte, care să răspundă exact nevoilor lor“, a declarat Cătălin Anghel, directorul de vânzări al Crucial Systems & Services. „Ca distribuitor de soluţii IT specializate, Veracomp este determinat să investească timp şi resurse în transferul de competenţe către partenerii săi şi clienţii acestora. Avem convingerea că aceasta este una dintre cele mai eficiente forme de investiţie pe termen mediu şi lung. Ca atare, invitaţia Crucial de a ne alătura acestui eveniment a venit ca o completare firească la strategia noastră de dezvoltare. Îi mulţumim partenerului nostru, Crucial, şi suntem onoraţi că putem să fim alături de ei în această iniţiativă“, a declarat, la rândul său, Cătălin Matei, CEO Veracomp.

17 ani de Crucial

Peste o lună, Crucial Systems & Services va împlini 17 ani. Compania a rezistat pe piaţă pentru că a ales să se perfecţioneze continuu şi să înveţe din greşeli, pentru că a venit mereu cu cele mai noi, moderne şi inovatoare tehnologii de pe piaţă, pentru că doreşte să furnizeze nu numai produse, pentru că doreşte să vadă rezultate, şi nu doar cifre, pentru că este o echipă tânără şi unită, dornică să înveţe şi să satisfacă şi cele mai exigente dorinţe, pentru că îşi doreşte să crească alături de parteneri, pentru că îşi doreşte să devină un partener de încredere pentru clienţii săi. Din anul 2010, Crucial Systems & Services este unic distribuitor de soluţii TITUS de clasificare a informaţiilor şi de protecţie a datelor pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. De asemenea, compania oferă soluţii complexe de protecţie împotriva scurgerilor de informaţii şi criptarea informaţiilor, clasificarea şi gestiunea drepturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii