Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi păstrat bonurile fiscale din 15 februarie şi 3 martie? Aveţi şanse să fiţi printre câştigătorii de la Loteria Bonurilor Fiscale

ro

16 Apr, 2017 16:31 3258 Marime text
În această după amiază au avut loc cele două extrageri programate pentru Loteria Bonurilor Fiscale. La prima extragere au fost declarate câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei. La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 23 ianuarie — 31 martie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La cea de-a doua extragere, aferentă lunii martie, au ieșit câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 3 martie 2017, în valoare de 935 de lei. 
Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă constă in extragerea bilelor care vor determina ziua și luna emiterii, precum şi valoarea bonului câştigător pentru extragerea ocazională şi a bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonului câștigător, pentru cea lunară. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerile din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 16 aprilie a.c. vor fi organizate în studioul TV al Loteriei Românetransmise, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii