Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aflată în procedură de insolvenţă Societatea Teocris Touring încearcă să vândă un microbuz pentru a-şi plăti datoriile

ro

12 Sep, 2015 00:00 1218 Marime text
Societatea Teocris Touring SRL, cu sediul social în Năvodari, strada Pescăruşului nr. 67, camera 1, judeţul Constanţa, a intrat în insolvenţă. Dosarul 2370/118/2014 se judecă la Tribunalul Constanţa, secţia a II-a Civilă, şi a fost repartizat judecătorului sindic Iulia Cărbune Cosac. Lichidatorul judiciar al acestei firme este Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola, cu sediul social în Constanţa, strada Olteniei nr. 31-33A, Complex Rezidenţial „Avram Iancu“.
 
Membrii Adunării Creditorilor sunt: Agenţia Judeţeană de Finanţe Publice, cu sediul pe bulevardul IG Duca, care are 81,81% din datorii de recuperat, Primăria oraşului Năvodari, strada Dobrogei nr. 1 (0,65%), Consiliul Judeţean Constanţa (0,37%), SC Rompetrol Downstream SRL Bucureşti, strada Pieţei Libere nr. 3-5, sector 1 (6,10%), SC Mol România P.P. SRL, din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr. 14-16 (11,04%).
 
Pe 9 septembrie a fost convocată, la sediul lichidatorului judiciar, Adunarea Creditorilor debitoarei SC Teocris Touring SRL, pentru prezentarea raportului de evaluare a bunului mobil aflat în patrimoniul societăţii Teocris Touring SRL, pentru stabilirea strategiei de valorificare a unui microbuz marca Mercedez-Benz Sprinter Eufo 031, an de fabricaţie 2000, culoare gri multicolor. S-a stabilit ca bunul să fie valorificat prin licitaţie publică, preţul de pornire a licitaţiei fiind cel menţionat în raportul de evaluare. Adunarea Generală a Creditorilor a fost legal constituită, fiind prezenţi creditori ale căror creanţe însumează 87,94% din totalul celor înscrise la masa credală a debitoarei.
 
Referitor la punctul 1 de pe ordinea de zi, toţi creditorii prezenţi au luat la cunoştinţă raportul de evaluare a bunului mobil aparţinând debitoarei. Potrivit Buletinului procedurilor de insolvenţă nr. 15031, referitor la punctul 2 de pe ordinea de zi se arată că:

- AJFP Constanţa, creditorul majoritar, este de acord cu strategia de valorificare propusă de lichidatorul judiciar, respectiv licitaţie publică, preţul de pornire fiind cel menţionat în raportul de evaluare.
- Creditorul chirografar, SC Rompetrol Downstream SRL, este de acord cu valorificarea bunului prin licitaţie publică, preţul de pornire fiind cel menţionat în raportul de evaluare. De asemenea SC Rompetrol Downstream SRL propune organizarea unui număr de cinci licitaţii având ca preţ de pornire valoarea stabilită în raportul de evaluare, iar dacă bunul nu se va vinde, se vor organiza încă cinci licitaţii având ca preţ de pornire valoarea stabilită în raportul de evaluare, diminuată cu 20%.
 
Având în vedere procentele deţinute de creditorii prezenţi, în totalul masei credale a debitoarei, potrivit voturilor exprimate şi anexate prezentului înscris, au fost trase următoarele concluzii: lichidatorul judiciar va proceda la valorificarea bunului mobil aflat în patrimoniul debitoarei prin licitaţie publică, preţul de pornire fiind cel înscris în raportul de evaluare.

Despre Teocris Touring SRL

Societatea Teocris Touring SRL a fost înfiinţată în 2010, iar asociatul unic al acestei firme este Daniela Dascălu. Numele ei nu mai apare în alte societăţi înregistrate la Registrul Comerţului. Obiectul de activitate al firmei constă în „alte transporturi terestre de călători n.c.a“. Potrivit Vrajitorul.eu, firma avea, în 2011, patru angajaţi şi datorii de 82.832 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii