Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 24 iunie Constanta 21 grade, Tulcea 23 grade

ro

24 Jun, 2010 12:28 856 Marime text

Norii încep să se rărească în unele regiuni ale ţării, dar maximele termice rămân sub valorile medii climatologice.

Şi în sud norii se mai răresc, în special în Oltenia, unde vremea va fi chiar frumoasă. În Muntenia încă sunt posibile ploi dar pe arii restrânse. Maximele trec de 20 de grade, dar nu depăşesc 24-25 de grade, valori care se vor înregistra în Oltenia.

În Dobrogea aversele şi descărcările electrice vor fi mai rare şi va fi loc şi de soare pe parcursul zilei. Prezenţa soarelui va însemna 2-3 grade în plus la maxime: 23 de grade la Tulcea şi Cernavodă şi 21 la Constanţa. Aici însă vântul va fi mai sprinten la fel ca în toată partea de est a ţării, putând atinge viteze de 30-35 km/oră pe litoral.

În Moldova vor mai fi averse şi descărcări electrice, dar mai rare. Din punct de vedere termic, este cea mai răcoroasă regiune a ţării, numai în sud se pot atinge 20 de grade la amiază. Dar vor fi doar 17 grade la Piatra Neamţ, Suceava, 18 la Iaşi.

În Capitală astăzi cerul va fi numai temporar noros, iar probabilitatea de ploaie scade. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima la amiază nu depăşeşte 22 de grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii