Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul din suspectii din Ciorogarla, invinuit pentru complicitate la furt

ro

27 Dec, 2009 20:10 919 Marime text

Sandu Chiriţă, unul din suspecţii care au fost audiaţi în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla, este învinuit pentru complicitate la furt, complicitate la deţinere de arme şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a declarat avocatul său, Dumitru Leonte, pentru NewsIn.

Leonte a precizat că clientul său mai are un dosar pentru tâlhărie.

Potrivit avocaţilor, unul dintre cei aduşi la audieri este Sandu Chiriţă, arestat în altă cauză, şi Alin Viorel Câcă, fost coleg de club cu Eugen Preda.

Eugen Preda, liderul clanului implicat în februarie, în scandalul de la Mall Plaza, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri la DIICOT în legătură cu dispariţia armelor de la Ciorogârla. La DIICOT a fost adus şi fratele său. Potrivit unor surse, procurorii au făcut percheziţii acasă la Eugen Preda, în cartierul Militari din Bucureşti, încă de la ora 6.00 dimineaţă. Avocatul său spune că procurorii nu au găsit nimic compromiţător.

De asemenea, cei doi suspecţi din cazul Ciorogârla care erau căutaţi de autorităţi, Liviu şi Alexandru Iordan, au fost prinşi la Sinaia în Gară. Aceştia au legături cu fraţii Preda şi sunt proprietarii imobilului din Ilfov unde s-au descoperit 27 dintre cele 62 de arme furate de la Ciorogârla.

62 de arme au dispărut din depozitul Unităţii Militate Ciorogârla. Sigiliul unui depozit din unitatea militară din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a fost găsit rupt pe 28 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii