Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea vine azi la Constanta, la Conferinta pentru Strategia Dunarii

ro

09 Jun, 2010 12:14 1039 Marime text

În perioada 9 - 11 iunie la Constanţa şi Tulcea se va desfăşurat Conferinţa de închidere a procesului de consultare publică cu privire la Strategia UE pentru Regiunea Dunării. La eveniment participă comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, ministrul afacerilor externe, Teodor Baconschi, ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, ministrul mediului şi pădurilor, László Borbély, înalţi reprezentanţi ai statelor din bazinul Dunării şi ai Comisiei Europene, membri ai Parlamentului European, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, ai societăţii civile şi ai mass media. De asemenea au fost invitaţi şi miniştrii de Externe din Austria, Germania, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia, Slovenia, Bosnia şi Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina.

Surse din cadrul Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului au confirmat prezenţa ministrului Elena Udrea. Aceleaşi surse ne-au declarat că reuniunea se va desfăşura la hotelul Iaki din Mamaia, cu începere de la ora 17.00. Ministrul Elena Udrea se va întâlni cu comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn iar de la ora 19.00 va susţine o conferinţă de presă comună.

Conferinţa pentru Strategia Dunării marchează închiderea procesului de consultare publică cu privire la Strategia UE pentru Regiunea Dunării dar şi sfârşitul seriei de evenimente destinate consultării publice referitoare la Strategia UE pentru regiunea Dunării.

Evenimentul va mai cuprinde şi dezbateri cu privire la posibilele acţiuni care urmează a fi incluse în Planul de Acţiune elaborat de Comisia Europeană, pe baza contribuţiilor naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 09 Jun, 2010 09:34 Trebuie sa vina si cineva care sa puna in aplicare STRATEGIA - AGRICULTURII ,care a fost si va fii si in continuare in ROMANIA, PRIMORDIALA si REPREZENTANTIVA ... Atentie CREIERE SPALATE , din PRODUSELE AGRICOLE se MANANCA...