Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala de Supravieţuire pe Mare lansează cursurilor autorizate OPITO

ro

24 Feb, 2011 14:53 2436 Marime text

invitatie_sea_survival_school.jpgSâmbătă, 26 februarie 2011, ora 10.00, în terminalul pentru pasageri al aeroportului Tuzla, are loc lansarea oficială a cursurilor autorizate OPITO din cadrul Şcolii de Supravieţuire pe Mare a REGIONAL AIR SERVICES.

Şcoala de Supravieţuire pe Mare a fost aprobată ca organizaţie de furnizare a pregătirii pentru personalul care lucrează în industria offshore de petrol şi gaze de către OPITO pe 7 februarie 2011, pentru cursurile:

  • Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET)
  • Further Offshore Emergency Training (FOET)
  • Helicopter Underwater Escape Training (HUET).

La eveniment sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, ANR, APC, SMFN, ARSVOM, DADL, ISU, Serviciului de Ambulanţă Constanţa, Romatsa, Petrom, Petromidia şi ai primăriei din Tuzla.

În încheierea întâlnirii va avea loc o demonstraţie în care instructorii Şcolii de Supravieţuire pe Mare vor explica cele mai interesante exerciţii cuprinse în programele de pregătire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raul Ilie 27 Feb, 2011 06:56 Foarte bine ca si noi avem astfel de cursuri ,mar interesa cit costa si daca sunt aprobate de sectorul norvegian si uk oil and gas industry