Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şarpe uriaş în maşina unui tânăr constănţean

ro

19 Sep, 2010 00:42 3572 Marime text
20080902_sarpe.jpgUn tânăr din Constanţa stă de ore bune cu frica în sân pentru că în maşina sa a intrat un şarpe uriaş, iar reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor nu au reuşit să-l scoată din autoturism. Potrivit Tv Neptun, singura speranţă este ca reptila să iasă singură din autoturism, aşa că îl va lăsa parcat peste noapte într-un spaţiu cu verdeaţă.

Tânărul spune că nu îşi va găsi liniştea până ce şarpele nu va fi scos din maşină. Când credea că specialiştii de la protecţia animalelor îl vor scăpa de reptilă, avea să afle că misiunea acestora este extrem de greoaie, pentru că şarpele a părăsit habitaclul autoturismului şi s-a ascuns sub acesta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pollux 19 Sep, 2010 19:33 Acest caz, scoate la lumina "tarele" (ne)organizarii arhaice a statului roman.Lipseste de fapt, o "politie" responsabila cu protectia animalelor care, traiesc pe teritoriul ROMANIEI(caini,pisici,cai,ursi,rasi,serpi,pesti,etc.)
  • Adriean Vicleanu 18 Sep, 2010 22:18 sarpele trebuia momit cu un soarece sa iasa de acolo. Pe urma i se citeau drepturile, i se punea o cagula pe cap, batut vreo doua ore la sectia de politie pentru sechestrare de masina si apoi aruncat in balta. Scrie in Manualul Politistului!