Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea TV Un autobuz cu 60 de persoane s-a rasturnat pe un dig la Tulcea

ro

30 Sep, 2010 12:28 1589 Marime text

Un autobuz cu pasageri s-a răsturnat de pe un dig din Tulcea. În maşină se aflau 60 de călători. Toţi călătorii au fost transportanţi la spital. Se pare că există şi persoane care au decedat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07.00 pe un drum aflat în lucru. Autobuzul care tranporta muncitori la o fabrică de textile a alunecat înafara unui dig. Pasagerii au fost duşi la spital.

"Autobuzul s-a răsturant înafara digului. Persoanele au fost transportate la Spitalul judeţean Tulcea. Nu ştim câte persoane sunt rănite grav. Din ce informaţii avem conducătorul autobuzului a făcut loc unei maşini să treacă din sens opus şi i-au alunecat roţile înafara digului. Au fost transportate la spital toate cele 65 de persoane din autocar", a declarat Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Autobuzul care tranporta muncitorii la fabrică era supraîncărcat.

"Drumul care făcea legătura între oraş şi firmă e în reabilitare, care presupune lucrări de anvergură. Noaptea trecută a plouat mult şi faptul că era un dig îngust a dus la producerea acestui accident. Nu ştiu exact câţi oameni erau în maşină, se pare că vehicolul era supraîncărcat. Cei de la ISU şi salvare au intervenit cu promptitudine. Sunt şi persoane decedate, cam 3-5 persoane. Cred că firma de transport avea autorizaţie. Era un autobuz în care în mod normal ar intra aproximativ 45 de peroane. Vinovaţii vor răspunde", a declarat Gudu Vasile, prefectul de Tulcea.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii