Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre ”Bărbații vor ca femeile să arate bine și să nu fie proaste!”

ro

05 Jul, 2011 21:35 1050 Marime text

Radu Mazăre crede că femeile au tendința de a poseda bărbatul și-și consumă întreaga energie în acest sens. Ele vor bărbați bogați și galanți, iar primarul Constanței își dorește o iubită care să aibă cel mult 25 de ani, să arate bine și să nu fie proastă.

Radu Mazăre este deranjat de doamnele și domnișoarele care vorbesc mult și în plus, care cicălesc încontinuu. "Femeia, prin însăși structura ei, are tendința de a călări bărbatul, de a-l poseda, de a fi sigură că el este numai al ei, că toată energia pe care și-o consumă el și-o consumă numai pentru binele familiei și, în esență, pentru siguranța ei. Unele știu să facă lucrul ăsta într-un mod subtil și elegant și să-și păstreze bărbații lângă ele, altele o fac brutal și-așa se face că rata divorțurilor e de 70-80%, comparativ cu rata căsătoriilor", a declarat primarul Constanței pentru revista Tabu. Mai mult, ele vor stabilitate, consideră Mazăre, iar un tinerel de 25 de ani, care nu are cine știe ce realizări și se deplasează cu tramvaiul nu le poate oferi așa ceva. "În principiu, femeile își doresc mult mai multe de la bărbați decât bărbații de la femei. Noi ne mulțumim să arate bine și să nu fie foarte proaste. Ele vor bărbați frumoși, bogați, șarmanți, galanți, cu atitudine, tineri, dacă se poate...", a conchis primarul.

Cât despre cât de romantic e și dacă și-a răsfățat vreodată iubita cu un mic dejun dus la pat, el spune că nu face asta, deoarece nici el nu le cere iubitelor lui să facă... lucruri bărbătești. "Am pus vreo fată să bage motorină-n barcă? Știi cât costă un plin la barcă? De ordinul miilor de euro. Uite, eu îi duc micul dejun și ea face plinul! O fi bine?!", se întreabă retoric Mazăre.

În concluzie, ce femei preferă el? Caracteristicile pot să varieze. Am reținut că trebuie să fie frumoase și deștepte și, regula de aur pe care nu o încalcă, să nu aibă mai mult de 25 de ani.

www.libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii