Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radio Guerrilla rămâne fără directorul Călin Husar, după o ceartă cu Elan Schwartzenberg

ro

14 Jul, 2011 20:25 1832 Marime text

Călin Husar, director general al Radio Guerrilla pleacă de la conducerea postului de radio. El și-a dat demisia astăzi, după discuții cu noul proprietar Elan Schwartzenberg. Motivul: o înțelegere mai veche între Husar și fostul proprietar Sorin Ovidiu Vîntu, neasumată de noul patron. Miezul discuțiilor vine din urmă cu câția ani, când Sorin Ovidiu Vîntu a cumpărat Cațavencu și Radio Guerrilla. Călin Husar era acționar la Guerrilla, Cotidianul și 24Fun, împreună cu Nicolae Rațiu. În urma vânzării către Vîntu, Husar și Nicolae Rațiu nu au optat pentru încasarea imediată a banilor, ci pentru recuperarea ulterioară a datoriei.

Contactat de paginademedia.ro, Călin Husar a confirmat plecarea de la Radio Guerrilla și a explicat motivele: "Acea datorie nu a fost niciodată recuperată. Înțelegerea noastră a fost cu vechiul acționar al Cațavencu (Sorin Ovidiu Vîntu, n. red). Noul proprietar Elan Schwartzenberg nu și-a asumat acel deal. Îi înțeleg poziția. Nu e nimic personal, este strict business. Ne-am despărțit amiabil", a explicat Călin Husar.

Călin Husar a condus Radio Guerrilla până în decembrie 2008, când a decis să plece, în momentul în care postul de radio a fost integrat în structura Realitatea Media. A revenit la conducerea Guerrilla la începutul lui 2010.

Sursa: www.paginademedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii