Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 21 februarie La noapte vin ninsorile

ro

21 Feb, 2011 12:23 1161 Marime text

Frig azi, dar măcar peste zi ninsorile se mai restrâng spre sud-vestul şi nord-estul ţării. Totuşi meteorologii ne anunţă că începând din această seară din nou ninsorile se înteţesc şi se întind peste toate regiunile ţării. Iarna vine din nou şi în ceea ce priveşte temperatura aerului care urmează să fie la amiază între minus 5 şi maximum 5 grade cu plus, valori bine ţinute în frâu la nivel de percepţie şi de vântul care se va intensifica mai ales spre seară în sud.

Nici în Bucureşti nu e rost să trecem la haine de primăvară. Dimpotrivă, chiar dacă peste zi e puţin probabil să ningă, seara ar putea să se repornească ninsorile, după o amiază cu vânt şi cel mult 2 grade.

Cele trei ceasuri rele de marţi se confirmă cel puţin meteorologic. Cerul se acoperă de nori, ninsorile se înteţesc şi acoperă mai toată ţara, cu excepţia sudului, unde aşteptăm lapoviţe sau ploi, iar poleiul nu lipseşte nici el din regiunile sudice din cauza precipitaţiilor mixte.

Mai mult, în zona montană şi în sud, vorbim de ninsori abundente, iar maximele nu anunţă câtuşi de puţin venirea primăverii, urmând să avem de la minus 5, minus 4 grade în nordul Moldovei şi depresiuni la cel mult 3-4 grade în sud-est, la Tulcea şi Constanţa.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii