Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 1 iulie

ro

01 Jul, 2011 12:18 746 Marime text

Astăzi în majoritatea zonelor ţării se mai vede şi soarele printre nori, dar local vor fi din nou averse, descărcări electrice, vânt. La munte cantităţile de apă vor depăşi chiar şi 25 l/mp.

Astăzi în majoritatea zonelor ţării se mai vede şi soarele printre nori, dar local vor fi din nou averse, descărcări electrice, vânt. La munte cantităţile de apă vor depăşi chiar şi 25 l/mp. Temperaturile maxime, în continuare sub mediile multianuale, vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade.

În Capitală, chiar dacă iese soarele, se înnorează din nou şi probabil în a doua parte a zilei va ploua în averse. Temperatura maximă atinge 23-24 de grade.

Mâine, în jumătatea de nord a ţării unde patrunde o masă de aer mai rece cu 5-6 grade decât cea existentă, vremea se răceşte. Maximele zileisunt sub 20 de grade în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei şi chiar coboară până la 15-16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali. În restul ţării, maximele variază între 20 şi 26-27 de grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunării. Ploi mai multe vor fi în nordul, centrul şi estul ţării, unde aversele pot avea şi caracter torenţial, iar izolat poate să cadă grindină. În Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei ploile se vor semnala pe arii restrânse.

În Bucureşti mâine cerul va fi temporar noros, iar după-amiază vor fi condiţii de ploaie. Temperatura maximă ajunge la 25 de grade la amiază.

Instabilitatea vremii scade duminică. Ploile se restrâng înspre zonele montane şi regiunile nordice. Totuşi va fi răcoare în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18-19 grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 27 de grade în extremitatea sudică a ţării.

Rece duminică dimineaţă şi în Capitală, numai 10-11 grade la răsăritul soarelui. Dar putem spera la o zi fără ploaie, în sfârşit, aşa cum promit meteorologii. La amiaza temperatura va urca la 25-26 de grade.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii