Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo - 8 februarie

ro

08 Feb, 2011 12:43 1003 Marime text

Vremea este şi azi anormal de caldă. Maximele vor atinge valori de la 5 la 15 grade Celsius pe un fond însorit şi aproape fără pată de nor. Avem parte însă şi de ceva ceaţă aşternută peste zone mici de la câmpie, unde nu e exclus să se asocieze cu burniţă sau polei, dar aceste fenomene sunt cu totul izolate azi.

Vremea este şi azi anormal de caldă. Maximele vor atinge valori de la 5 la 15 grade Celsius pe un fond însorit şi aproape fără pată de nor. Avem parte însă şi de ceva ceaţă aşternută peste zone mici de la câmpie, unde nu e exclus să se asocieze cu burniţă sau polei, dar aceste fenomene sunt cu totul izolate azi. Vântul este puternic la munte, unde ar putea atinge şi 100 de km la oră.

Primăvara timpurie începe să dea semne de retragere de mâine. Maximele încep să dea înapoi, dar nu suficient cât să revină la normal, deocamdată. Vom avea, aşadar maxime de la unu la 11 grade Celsius. Soarele rămâne totuşi sub nori în nord, centru şi nord-est, unde cad precipitaţii mixte, dar nu însemnate. Vântul prinde însă putere în Moldova, ca şi la munte.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii