Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompier retinut pentru fapte de coruptie

ro

17 Mar, 2010 18:27 1119 Marime text

Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a fost reţinut pentru fapte de corupţie, în urma unui flagrant realizat de către DNA Piteşti împreună cu DGA, fiind prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Flagrantul a fost realizat marţi după-amiaza, iar miercuri, pompierul, în vârstă de 24 de ani, a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă. Reprezentanţii ISU Argeş au precizat că nu au primit nici un act oficial, prin care să li se aducă la cunoştinţă infracţiunile de care este acuzat sergentul major. Se pare că, în urmă cu o lună de zile, la poarta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-au prezentat mai mulţi cetăţeni, care s-au plâns că sergentul major Ionuţ Daniel Neculae le cerea anumite sume de bani şi le promitea că vorbeşte cu superiorii săi ca să le angajeze. La vremea respectivă s-a declanşat o anchetă şi toate documentele au fost trimise de către conducerea ISU Argeş la Bucureşti.

În cazul în care pe numele pompierului va fi emis mandat de arestare preventivă, conducerea ISU Argeş va dispune suspendarea acestuia din funcţie.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii