Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii constanteni au descoperit un milion de timbre si ambalaje pentru tigari

ro

15 Mar, 2010 13:37 2161 Marime text

tzigarides.jpgAmbalajele arătau faptul că tigările proveneau din Republica Moldova. Poliţiştii verifică acum dacă există legătură între ambalajele desoperite şi cele două fabrici ilegale de tutun de la Mihail Kogălniceanu şi Crucea.

Poliţia din Constanţa a făcut o descoperire şoc aseară: un milion de timbre
dar şi zeci de role de celofan pentru împachetarea ţigărilor, aruncate pe un câmp, lângă Cernavodă. Poliţiştii au mers acolo după ce au primit o sesizare la 112.

"Am fost sesizaţi despre faptul că sub podul de pe DJ223 dintre localităţile Seimeşti şi Siliştea se află mai multe etichete de ţigări Plugarul care sunt aruncate. Ne-am deplasat la faţa locului, o să procedăm la ridicarea acestora în vederea stabilirii persoanelor care le-au aruncat", a precizat şeful Poliţiei Siliştea, agentul Aurelian Grindeanu.

Ambalajele de tutun aveau etichete cu însemnele Republicii Moldova.

Poliţiştii verifică dacă nu cumva ambalajele provin de la cele două fabrici ilegale de tutun, descoperite săptămâna trecută în localităţile constănţene Mihail Kogălniceanu şi Crucea.

Atunci, oamenii legii au ridicat 35 de tone de tutun, peste 100.000 de timbre contrafăcute dar şi dispozitive pentru mărunţirea tutunului şi ambalarea ţigărilor.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii