Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A tras cu pistolul în televizor iar colegul de apartament s-a sinucis Poliţia a încetat raporturile de serviciu cu mascatul care l-a pozat pe Moraru

ro

12 Nov, 2012 21:17 1176 Marime text
Biroul de presă din cadrul I.P.J. Constanţa e împuternicit să facă următoarele precizări:

Urmare a verificărilor declanşate de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, după apariţia în mass  media a unor fotografii în care apar mai mulţi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, a fost identificat cel care le-a efectuat, ca fiind un agent de poliţie din cadrul serviciului. 

Precizăm faptul că, începând cu data de 12 noiembrie a.c., acestuia i-au încetat raporturile de serviciu cu unitatea, întrucât pe numele agentului de poliţie a fost emisă o hotărâre judecătorească, rămasă definitivă, într-un dosar penal constituit în anul 2011, referitor la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De asemenea, faţă de un alt agent de poliţie despre care există indicii că este implicat în caz, a fost declanşată cercetarea disciplinară, urmând ca la finalizare să se dispună măsuri conform prevederilor legale.
 
Potrivit unor surse, cel în cauză este Ion Cristian Neculae, luptător special, condamnat de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti la şase luni de închisoare cu suspendare după ce ar fi tras cu pistolul într-un televizor. Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a decis să-l pedepsească pe Neculae la patru luni de închisoare cu suspendare. Potrivit unor surse, a fost coleg de apartament cu un om al legii din Ploieşti care s-a sinucis după incidentul cu televizorul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii