Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL si PSD chiulesc de la sedintele Camerei Deputatilor

ro

08 Mar, 2010 21:30 858 Marime text

Parlamentarii Opoziţiei au chiulit, astăzi, de la şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Şedinţa forului, programată pentru ora 14.00, a fost anulată din lipsă de cvorum.

Absenţa reprezentanţilor PNL şi PSD de la întrunirea BP de astăzi a stârnit nemulţumirea celorlalţi membri. "La şedinţă au venit numai reprezentanţii PDL şi UDMR şi de aceea nu s-a putut constitui cvorumul, deşi ordinea de zi era extrem de consistentă. Colegii de la PNL şi PSD nu înţeleg că prezenţa lor la lucrări este o obligaţie de serviciu şi tratează prezenţa ca o chestiune facultativă, după cum sunt supăraţi sau veseli", a afirmat Sever Voinescu, secretar al BP.

Voinescu a adăugat că activitatea Camerei Deputaţilor nu poate fi blocată după "supărările PSD şi frământările PNL". "Este inadmisibilă şi inexplicabilă atitudinea aceasta de chiul politic", a continuat el.

La rândul ei, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, i-a invitat pe liderii grupurilor parlamentare, mâine, la o discuţie pentru deblocarea situaţiei determinate de absenţa deputaţilor PSD şi PNL de la şedinţele BP al Camerei.

Sursa:evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii