Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 40 de copii sinistrati, in taberele MAI de pe litoral

ro

17 Aug, 2010 17:55 1154 Marime text

Ieri, în taberele organizate pe litoral de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în Complexele de Agrement din staţiunile Mamaia şi Saturn, au ajuns 47 de copii, care locuiesc în zonele din Moldova afectate de inundaţii. Pentru aceşti copii, au fost pregătite programe şi activităţi sportive, artistice, jocuri, concursuri, precum şi vizitarea unor obiective turistice sau istorice. Până la sfârşitul taberelor, mai exact până pe 23 august, copiii vor fi însoţiţi şi supravegheaţi de cadre didactice.

Ministerul Administraţiei şi Internelor a organizat începând cu data de 1 august, pentru 180 de copii care provin din familiile afectate de inundaţiile din zona Moldovei, tabere cu o durată cuprinsă între cinci şi zece zile, în spaţiile de cazare aflate în administrarea proprie sau a Poliţiei şi Jandarmeriei Române.

Până în prezent, 113 copii au participat la aceste tabere, organizate la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, Baza de Pregătire şi Cazare Snagov, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Centrul de Pregătire şi Perfecţionare Jandarmi Tăşnad.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii