Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de amenzi, date de jandarmi într-o săptămână

ro

10 Dec, 2010 15:58 666 Marime text

În perioada 03 decembrie -10 decembrie, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au participat la diferite misiuni, destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia.

În perioada sus menţionată jandarmii au participat la acţiuni în colaborare cu inspectori din cadrul A.N.P.A. Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, acţiuni în cooperare cu lucrătorii R.A.T.C., acţiuni zilnice privind combaterea comerţului ilicit cu ţigări, alcool şi produse petroliere, asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestaţii sportive, respectiv meciul de fotbal dintre F.C. Săgeata Năvodari - C.D.M. Dunărea Galaţia şi la misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice precum şi a combaterii faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional împreună cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie din Constanţa. De asemenea au pus în aplicare cinci mandate de aducere.

Cu ocazia desfăşurării acestor misiuni s-au aplicat 137 sancţiuni contravenţionale din care 36 avertismente scrise şi 101 amenzi, în valoare totală de 18.400 lei. Contravenţiile constatate se referă în general la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, tulburarea liniştii publice şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii