Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 17 iulie CJC convoacă referendum pe tema desfiinţării judeţului Constanţa (document)

ro

16 Jun, 2011 21:59 1927 Marime text

cjc_sedinta.jpgConsiliul Judeţean Constanţa precizează, prin intermediul unui comunicat de presă, că se va întruni miercuri în şedinţă extraordinară pentru a dezbate acest subiect.

„Având în vedere intenţiile exprimate public de Preşedinţia şi Guvernul României, Consiliul Judeţean Constanţa se va întruni în ziua de miercuri 22 iunie a.c., în şedinţă extraordinară pentru discutarea şi aprobarea hotărârii privind organizarea referendumului judeţean, în baza prevederilor Legii nr. 3/2000, art.2 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, lege obligatoriu a fi respectată în cazul modificării limitelor teritoriale ale comunelor, oraşelor şi judeţelor (art. 13.3) precum şi a problemelor de interes deosebit pentru respectiva unitate administrativ teritorială(art. 2.2)

Referendumul este propus a fi organizat în ziua de duminică 17 iulie a.c. şi va avea ca subiect de consultare intenţia Preşedinţiei şi Guvernului României de desfiinţare a unităţii administrativ teritoriale judeţul Constanţa", se arată în comunicatul CJC. Ataşat puteţi consulta şi convocatorul CJC pentru şedinţa de miercurea viitoare

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii