Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omorat in fata bisericii

ro

17 Dec, 2009 13:15 1310 Marime text

Spulberat pe trecerea de pietoni, în faţa lăcaşului sfânt. Grav accident rutier petrecut aseară, în jurul orei 19.30, pe bulevardul 1 Mai. Un bărbat de 30 de ani a fost practic spulberat pe trecerea de pietoni, deşi traversa regulamentar strada. Tragedia s-a petrecut exact în faţa Bisericii Sfânta Maria. Răzvan Dumitrache, de 36 de ani, din Constanţa, aflat la volanul autoturismului său Renault, B 07 HSW, se deplasa pe bulevardul 1 Mai, dinspre zona Far, spre Gară.

Potrivit anchetatorilor, ajuns în dreptul trecerii de pietoni de lângă biserică, şoferul l-a surprins şi l-a accidentat mortal pe Ionel Toma, de 30 de ani, care traversa regulamentar. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, dar şi lucrătorii Serviciului Rutier, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Şoferul din Renault a fost testat cu aparatul Drager, dar rezultatul a fost negativ. În prezent, acesta este anchetat pentru ucidere din culpă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • loredan 06 Jan, 2010 17:27 nu scapa cu siguranta ..va plati cu var si indesat si aici si pe lumea cealalta...f dureros pt noi familia..nimeni si nimic nu ne va putea consola vreodata..Dumnezeu sa te ierte Marius !
  • anonim 29 Dec, 2009 00:52 pacat de ambele persoane.una in mormant,cealalta dupa gratii(speram).in ce stare e familia decedatului acum de sarbatori?sau ce sarbatori fac ei?pacat nutrebuia sa se intample asa, acum
  • .:-alex-:. 18 Dec, 2009 18:58 ce oameni nebuni.condoleante familiei.toti nenorociti scapa:((