Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu doar PSD si PNL au parte de dezertari, ci si PDL

ro

19 May, 2010 14:56 828 Marime text

Deputatul Nicolae Stan, poreclit Bulă, şi-a dat demisia ieri din partid şi a trecut la UNPR şi asta pentru că nu este de acord cu scăderea pensiilor. Totuşi lista nemulţumirilor sale este mai mare. „Nu am nimic cu partidul. Am o stimă deosebită pentru domnul Blaga, pentru Videanu şi Berceanu însă nu. Eu sunt om de stânga, după cum ştiţi sunt şi singurul pedelist care a votat atunci contra ridicării imunităţii domnului Năstase, pentru că mi s-a părut un dosar politic. Nu sunt de acord cu scăderea pensiilor şi salariilor mici. Sigur sunt cele speciale, care trebuie scăzute, dar nu cele sub 15 milioane", spune Stan.

Acesta povesteşte că a discutat marţi cu ministrul Apărării, Gabriel Oprea, care este şi liderul UNPR, trecerea sa în rândurile „independenţilor". „Ieri am discutat cu domnul ministru. Colegii din PDL ce să zică că am plecat, sunt şi ei supăraţi. A venit domnul Oltean (Ioan Oltean, vicepreşedinte PDL, n.red.), ştie şi Băsescu, ştie şi domnul Blaga că plec. Mi-au dat voie. Dragoste cu de-a sila nu se poate", afirmă fostul deputat PDL.

Mai mult, Stan se gândeşte chiar să plece chiar din Parlament: „Dacă ţin, îmi dau demisia şi din Parlamentul României. Se ceartă toată lumea, de vină sunt liderii de partid. Nu-mi place! De ce să-mi compromit eu munca mea de 40 de ani".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii