Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare Nu vreau sa fiu ministrul Turismului, eu sunt cu marea, aicea

ro

27 Aug, 2011 04:04 916 Marime text

Primarul Constantei, Radu Mazare, care militeaza pentru un "turism fara constrangeri", el expunandu-si recent ideile despre cum ar trebui sa arate si sa se vanda litoralul romanesc, a fost intrebat daca s-ar vedea ministrul Turismului. Edilul a replicat imediat, spunand ca in niciun caz, categoric nu: "eu sunt cu marea, aicea". In plus, a mai spus el, "ca ministru ai viata scurta", notează http://www.ziare.com/.

Intrebat la Antena 3 ce intelege printr-un turism fara constrangeri, primarul Mazare a explicat ca "toata Europa e plina de reguli" si ca noi ar trebui sa dam altceva turistilor, ceva ce ei nu gasesc sau gasesc cu greu in alte parti.

"In Turcia si tarile arabe este boom economic si nu au voie sa aiba cluburi, cazinouri, distractie", isi explica Mazare strategia, desi recunoaste ca ar mai trebui rezolvata problema vizelor, potrivit http://www.ziare.com/.

In ceea ce priveste turistii pe care ii vrea pe litoralul romanesc, acestia sunt din "tari pe care nu le-am accesat pana acum", respectiv din Emiratele Arabe Unite, Italia, Israel, Marea Britanie, Liban, Rusia sau Qatar.

Sar toti pt ca ii arde pe mate

De ce ar trebui ei ademeniti? Pentru ca "n-avem o mare spectaculoasa, fara insule, fara pesti colorati, destul de urata, pentru ca nu e o mare clara, nici macar cum e in Crimeea, unde e de clestar", a explicat primarul Constantei. In plus, "avem o clima care ne defavorizeaza, este frig", a mai explicat Mazare.

O alta problema ar mai fi si faptul ca de 20 de ani nu stim cui ne adresam, a mai spus el.

Intrebat de ce crede ca PDL iese la rampa cu declaratii in defavoarea sa si a programului sau de relansare a turismului pe litoral, primarul a replicat sec: "Sar toti pt ca ii arde pe mate".

"Am venit cu o idee, am prezentat-o, normal ca nu le convine, ca-i arde pe mate. Daca nu pot sa faca altceva, macar sa jigneasca", a mai spus Radu Mazare, citat de http://www.ziare.com/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii