Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare nu vrea Spitalul de Boli Infectioase decat cu sursa de finantare

ro

15 Jun, 2010 17:20 878 Marime text

Edilul Constanţei, Radu Mazăre a declarat astăzi, pe şantierul de locuinţe ieftine pentru tineri că nu ştie nimic despre Hotărârea de Guvern Nr. 529/2 iunie 2010 pentru aprobarea menţinerii managementului asistenţei medicale la autorităţile administraţiei publice locale.

Potrivit unei solicitări trimise de Prefectura Constanţa, Consiliul Local Municipal ar trebui să preia în administrare Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. „Nu ştiu nimic de spitale. De ce le-aş prelua?

Nu ştiu. Noi l-am reparat, deşi nu era treaba noastră, pe banii comunităţii. O să preiau spitalul în momentul în care voi şti că există asigurată sursă de finanţare pentru că noi trebuie să ne gospodărim cu lucrurile noastre. Nu pot să iau acum bani de la cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri ca să bag în spital şi cei de la Guvern nu fac lucru acesta sau nu vor să-l facă. Eu semnez numai când mi se predă cu sursă de finanţare. Aţi înţeles? Am răspuns în româneşte?", a declarat Radu Mazăre. SBI face parte dintre cele zece unităţi spitaliceşti care urmează să ajungă în administrarea autorităţilor locale prin Hotărâre de Consiliu Judeţean, respectiv Hotărâri de Consiliu Local, pe baza unui protocol de predare - preluare, conform Ordinului Ministerului Sănătăţii 910/10.06.2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii