Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare catre primari „Nu plec nicaieri"

ro

08 Dec, 2009 22:36 2565 Marime text

radu-mazare-plecare.jpgÎn urmă cu jumătate de oră s-a încheiat întâlnirea de taină pe care conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, în frunte cu preşedintele filialei, primarul Radu Mazăre, şi şeful Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, a organizat-o la Hotelul Flora din Mamaia. La convocare au fost invitaţi parlamentari constănţeni şi primarii PSD ai judeţului. În cadrul dialogului cu primarii, Radu Mazăre i-a „liniştit" pe aceştia, spunându-le că nu va pleca nicăieri şi, că, mai mult ca niciodată vrea unitate în organizaţia pe care o reprezintă. Edilul Constanţei i-a pus în gardă pe colegii localităţilor mai mici, spunându-le că se vor încerca racolări în ceea ce-i priveşte, de către adversarii politici.

Foto: Mediafax

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • HUOOOO!!!! 09 Dec, 2009 11:17 MAZARE,NU AI SANGE IN INSTALATIE !!!!
  • Constantean 09 Dec, 2009 09:43 Pesedistii au dus o campanie PROASTA la Constanta, total neinspirata, murdara, agresiva, sfidatoare, mincinoasa, satnatjista, jignitoare... De aceea au si pierdut... Imbatati cu apa chioara de la alegerile locale in care Mazare a fost reales primar, pesedistii au cazut in propria capcana si au crezut ca ei sunt in rolul apostolilor, iar Mazare in cel al lui Mesia. Eroara prosteasca, deoarece constantenii s-au simtit jigniti de sloganurile imbecile tip „Votezi Geoana, votezi Mazare“... „Ori el (Basescu), ori eu (Mazare)“, amenintand ca va pleca in Brazilia, ca nu va mai da pachete pensionarilor umiliti si imbecilizati de sloganurile agresive si santajiste ale pesedistilor. Sunt convinsca scenariul campaniei pesediste de la Constanta a fost conceput in laboratoarele proprii ale PSD-ului local si nu a avut conceput cu sprijinul specialistilor in PR si management electoral... Au fost convinsi ca aceasta campanie va merge ca si in anii trecuti, uitand ca orasul Constantei este cosmopolit, iar constantenii nu suporta prostia, sfidarea, amenintarea si jignirea... Pe de o parte, m-am simtit jignit de sloganuriloe pesediste, dar, pe de alta parte, m-am bucurat ca mesajul lor a fost deplin inteles de constanteni si acestia au votat ca atare. Felicitari constantenilor, felicitari ziarului Dvs pentru onestitate, acuratete, vigoare si mesaj jurnalistic!
  • gaby 09 Dec, 2009 09:02 ne gandeam noi ca nu ai sange in vene sa pleci dar ti-am demonstrat cu totii ca tinerii nu sunt prosti si ca ne-am saturat de golaniile tale. dute in BRAZILIA,CONSTANTA nu te mai vrea.
  • eu 09 Dec, 2009 06:58 daca nu pleci sa ai mare grija de o parte a partidului din localitatile judetului,care fura fara frica sfidand elementarul bun simt.