Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maine, „Jandarmul pescar“ la Medgidia

ro

11 Jun, 2010 17:19 902 Marime text

Mâine, dis de dimineaţă, între orele 05.00-12.00, la Medgidia, în apropierea podului rutier, pe canalul vechi, se va desfăşura un concurs de pescuit între cele nouă subunităţi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa. Echipele sunt formate din câte trei pescari, cei mai „profesionişti" dintre amatori. De-a lungul celor şapte ore, ei vor încerca să „impresioneze" juriul şi ceilalţi pescari din zonă cu „monştrii" capturaţi după lupte „pe viaţă şi pe moarte". Jandarmii vor amplasa un cort pe marginea canalului, unde concurenţii vor avea posibilitatea să-şi cântărească prada, sau să se „refacă" după înregistrarea capturilor servind masa, o bere sau un suc.

Pe lângă cei 27 de jandarmi participanţi, alţi 25 de pescari amatori se vor lua la luptă cu peştii din adâncuri, în afara concursului.

La terminarea concursului echipele clasate pe primele 3 locuri vor fi premiate de preşedintele Asociaţiei Sportive Jandarmii Dobrogea, cpt. Joavină Cristian cu lansete şi mulinete, undiţe fixe şi scaune de pescuit pentru profesonişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii