Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Stelian Duţu îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

20 Feb, 2011 03:50 1249 Marime text

dutu_buna.jpgFostul deputat constănţean din partea PDL pentru un mandat, lider al organizaţiei PDL Constanţa, dar şi fost şef al Consiliului Judeţean Constanţa, Stelian Duţu, în prezent liberal cu acte în regulă, împlineşte azi 56 de ani.

Chiar dacă o bună perioadă de timp după ce a ieşit din rândurile democrat-liberalilor numele lui Stelian Duţu nu s-a mai auzit atât de des decât vorbindu-se la timpul trecut, anul trecut, în luna iulie, acesta şi-a oficializat aderarea la doctrina liberalilor, după mai multe runde de negocieri.

Despre trecutul său se ştie că a fost deputat pe listele Alianţei Dreptate şi Adevăr între 2004 şi 2008, fiind unul dintre deputaţii constănţeni care a luat de cele mai multe ori cuvântul în Plenul Camerei Deputaţilor.

În 2008, chiar în cadrul lansării oficiale a candidaţilor PDL la primărie şi consiliul judeţean, Stelian Duţu şi-a anunţat demisia din partid. Stelian Duţu a condus PD Constanţa încă de la înfiinţare, din aprilie 2003, cu o întrerupere de doi ani, timp în care a fost la PNL şi PUR, şi s-a întors la PD după ce partidul a fost preluat de Traian Băsescu. El a părăsit PD cu o echipă numeroasă, în semn de protest faţă de Petre Roman, care l-a impus în fruntea listei de la Constanţa pe Bogdan Niculescu Duvăz. Atunci s-a ales atunci cu renumele de „maidanez politic".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii