Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Ziua Comunei Mihail Kogălniceanu, surprizele se țin lanț Primarul Ancuța Belu a premiat, dar a fost și premiată!

ro

10 Nov, 2012 21:43 2600 Marime text

dscf5236.jpgPeste 2.000 de localnici participă la această oră la Ziua Comunei Mihail Kogălniceanu.

Pentru că localnicii erau privaţi de o asemenea sărbătoare, devenită de mult o frumoasă tradiţie în cazul altor comunităţi, primarul Ancuţa Belu a luat decizia să instituie la Mihail Kogălniceanu Ziua Comunei. Sărbătoarea a fost iniţiată în ideea de a exista un prilej pentru autoritatea locală de a fi mai aproape de cetăţenii pe care îi reprezintă, dar şi pentru a se crea o ocazie pentru localnici să petreacă împreună.

dscf5285.jpgSărbătoarea a început la ora 14.00, spectacolul fiind deschis de Irina Loghin și Andreea Bălan.

După show-ul de senzație al Andreei Bălan au urcat pe scenă primarul Ancuța Belu și echipa sa, dar și colegii săi primari Vasile Delicoti (Poarta Albă), Nicolae Anghel (Castelu), Viorel Bălan (Nicolae Bălcescu), Marian Iordache (Medgidia), Dumitru Dragu (Târgușor). 

Ancuța Belu i-a premiat pe candidatul pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, deputatul liberal Mihai Lupu, şi pe candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, senatorul liberal Puiu Haşott,i pentru onoarea ce-au făcut-o localității prin prezența lor astăzi la Ziua Comunei.

De asemenea, șefa autorității locale le-a înmânat diplome de excelență celor trei veterani de război din comună dar și cluburilor sportive din localitate.

dscf5364.jpgLa rândul ei, Ancuța Belu a primit o diplomă de excelență din partea primarului Vasile Delicoti, prezent la eveniment și în calitatea sa de vicepreședinte al Asociației Comunelor din România. Delicoti a felicitat-o pe Ancuța Belu, menționând că o va sprijini în derularea proiectelor privind dezvoltarea localității.

dscf5231.jpgDupă ora 17.00 sunt așteptați să urce pe scenă Mihai Trăistariu, Carmen Şerban, Jeni Nicolau, Laurenţiu Duţă, Ansamblul Brâuleţul şi Şogoriţele.

Amintim că evenimentul are loc în Parcul Central al localităţii, unde autoritatea locală a amenajat terase cu mici, sucuri și bere dar și un miniparc de distracții cu carusele și trambuline gonflabile.

Ziua comunei Mihail Kogălniceanu se va încheia târziu în seară cu un spectaculos foc de artificii.



Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii