Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie la Cafeneaua de psihologie

ro

06 Feb, 2011 16:11 1242 Marime text
Pe 26 februarie 2011, începând cu ora 09.30, la Liceul Teoretic „Traian" din Constanţa, va avea loc Cafeneaua de psihologie.

Manifestarea este dedicată familiei din societatea românească, persoanelor preocupate de psihologie, sănătate, educaţie, dezvoltare personală şi promovează dialogul deschis între psihologi şi participanţi. În cadrul cafenelei se vor organiza ateliere pe diverse teme precum Puterea cuvintelor - optimizarea comunicării, Destinul uman între scenariul de viaţă şi realitate, Atitudine şi comunicare, Comunicare si managementul conflictului, 10 sfaturi psihologice pentru trup şi suflet sănătos şi Dezvoltarea abilităţilor emoţionale şi sociale la preşcolari prin tehnici de grup. Pentru a vă înscrie la atelierele la care doriţi să participaţi trrebuie să trimiteţi până la data de 24.02.2011 un e-mail pe adresa cafeneaua_de_psihologie@yahoo.com, cu următoarele date: Numele şi prenumele participantului si Titlurile atelierelor alese.

Cei care doresc să participe trebuie să plătească 20 de lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi un leu pentru elevi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii