Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-au scăzut pretenţiile?! Chiru - „Cu siguranţă voi candida pentru Constanţa sau Eforie”

ro

18 Jun, 2011 00:26 1800 Marime text

„Cu siguranţă că voi candida pentru una dintre primăriile Constanţei: Constanţa sau Eforie", a declarat şeful PDL Constanţa după şedinţa Biroului Permanent din această seară. Acesta a fost răspunsul lui Gigi Chiru când a fost întrebat în ce bătălie electorală se va angaja la alegerile din 2012. Dacă în ultima perioadă ne obişnuisem ca şeful PDL Constanţa să declare că doreşte o confruntare directă cu Radu Mazăre la Primăria Constanţa, după încheierea mandatului ca director al Inspectoratului Judeţean în Construcţii, pretenţiile lui Chiru par să mai fi scăzut, atenţia îndreptându-i-se şi către Primăria Eforie pe care a pierdut-o în 2008. „Intenţionez să candidez acolo unde sunt poziţionat mai bine, în ordinea: Constanţa şi apoi Eforie", a precizat Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jiji 18 Jun, 2011 09:45 Incearca la Partida Romilor, ca acolo nu o sa ai probleme de "culoare" politica.
  • pdlist 17 Jun, 2011 21:10 Poate candidezi pentru Silistra. Ne-am lamurit de toate. debaraseaza-te cat mai poti de gasca; Constantin, Gima, Ivanescu.Cat nu e prea tarziu.
  • mona 17 Jun, 2011 20:54 D-le Chiru cum pot sa mai cred ce spuneti si sa va mai si votez cand ieri candidati la Constanta,azi la Eforie,maine poate la Lazu.Ori mintiti ori aveti o pr. cu consecventa afirmatiilor.Si nu am inteles-unde sinteti confirmat ca am citit ca sinteti dat afara de la servici de catre minister ?