Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei 26 mai 2011

ro

26 May, 2011 12:09 1619 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Luna ramane si astazi in Pesti si iti propune sa te izolezi, sa stai departe de orice activitati sociale. E momentul sa reflectezi la tine si la punctul in care se afla viata ta. Te poti dedica celorlalti, asa ca e posibil sa pui interesele si nevoile lor mai presus de ale tale. Orice activitati ai avea planificate, acum e foarte important sa te ingrijesti de tine si de sufletul tau.


Taur

Cele trei planete care se afla deja in zodia ta (Mercur, Venus, Marte) te trezesc tot mai mult la viata, te fac sa devii constient de ceea ce-ti doresti cu adevarat, iti stimuleaza creativitatea si gustul pentru arta si frumos. Astazi, cu Luna in Pesti, primesti in continuare sustinere de la prieteni. E posibil sa primesti informatii si mesaje pretioase, asa ca fii atent.


Gemeni

Soarele se afla acum in zodia ta si te energizeaza. Ai mai multa pofta de viata, o dorinta mai puternica de a te exprima, un interes tot mai crescut pentru tine si interesele personale. Astazi, Luna sta in Pesti si iti propune, din nou, sa te gandesti serios la unele schimbari benefice pe care le-ai putea face in cariera. Asculta-ti intuitia!


Rac

Luna in Pesti, in zona constiintei superioare, te invita sa-ti deschizi mintea, sa primesti in viata ta noi posibilitati, sa permiti Divinitatii sa te indrume catre manifestarea celui mai inalt potential al tau. Este o zi cu revelatii, cu discutii despre eventuale colaborari cu straini, cu idei noi si inspiratie. Permite-ti sa vezi lucrurile diferit, sa gandesti diferit!

Leu

Spectacolul astral desfasurat in zona carierei si puterii abia a inceput. Esti intr-o perioada de stabilizare, consolidare si culegere a roadelor. Totul se intampla cu pasi mici, dar siguri. Astazi, Luna in Pesti te mentine pe linia castigurilor obtinute fara efort prea mare. Iti vin idei, esti inspirat, asa ca nu e nevoie decat sa-ti asculti vocea interioara si sa primesti ce-ti ofera Universul.


Fecioara

Te afli intr-o perioada in care viata sociala devine prioritara si benefica. E momentul sa iesi in lume, sa reiei comunicarea cu oameni care te pot inspira si sprijini in demersurile tale, sa-ti impartasesti ideile. Ziua de astazi iti poate aduce idei, recunoastere, admiratie si intelegere din partea celorlalti.


Balanta

Luna sta in Pesti, in zona muncii. Desi nu prea-ti arde de treaba, mai ales in cursul dupa-amiezei, e bine sa faci un efort si sa te achiti de toate responsabilitatile. Gaseste calea cea mai simpla, dar evita sa neglijezi unele chestiuni profesionale importante. Iar daca anumite sarcini au inceput sa ti se para coplesitoare sau nepotrivite, ia in calcul posibilitatea de a face niste schimbari.


Scorpion

Luna in Pesti te invita sa dedici mai mult timp persoanei iubite, copiilor, sau vreunui proiect creativ care-ti place cu adevarat. Esti destul de sensibil astazi, iar simtul practic nu este punctul tau forte. Asadar, acorda atentie in special lucrurilor si activitatilor care-ti plac si te destind, chiar daca asta presupune o cheltuiala materiala.


Sagetator

O zi potrivita pentru a te gandi cum e mai bine sa investesti banii. Te preocupa foarte mult siguranta ta si a familiei, asa ca s-ar putea sa te bata gandul unei redecorari in ce priveste locuinta. De asemenea, este o zi buna pentru a rezolva niste probleme spinoase legate de patrimoniu.


Capricorn

Prezenta Lunii in Pesti inlesneste comunicarea de la suflet la suflet, asa ca astazi, in timpul uno discutii, ti se poate revela adevarul despre anumiti oameni din preajma sau poti afla cum stai in ce priveste unele relatii din viata ta. In orice caz, viata sociala se anunta activa si interesanta.


Varsator

Cu Luna in Pesti, in zona banilor veniti din munca proprie, e clar ca astazi iti sta gandul la bani, investitii, administrarea bugetului, gasirea unor mijloace noi de a-ti conserva sau creste veniturile. Asadar, fii pe faza, e posibil sa-ti vina niste idei sau sa apara niste oportunitati. In schimb, in a doua parte a zilei, evita cheltuielile semnificative.


Pesti

Luna ocupa si astazi zodia. Asadar, ar fi indicat sa cauti sa iesi in lume si sa iti intretii buna dispozitie. In mijlocul oamenilor ai putea sa te simti cel mai bine, avand in vedere ca in zona comunicarii se afla nu mai putin de trei planete (Mercur, Venus si Marte). Este o zi propice pentru a te exprima, a te face ascultat si at-i gasi aliati pentru proiectele tale.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii