Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 12 octombrie 2010

ro

12 Oct, 2010 11:58 1078 Marime text

Berbec

Ziua de astazi vine cu entuziasm, inspiratie, optimism. Pozitia Lunii in Sagetator este de bun augur pentru tine, activand zona calatoriilor, relatiilor oficiale, constiintei spuperioare. Astazi pot veni vesti bune, mai ales in prima parte a zilei, legate de colaborari sau parteneriate. De asemenea, este un moment bun pentru a apela la un specialist si a descalci itele unui contract. Totusi, spre seara, fii ceva mai rezervat, mai ales in ce priveste propunerile si promisiunile fara o baza reala.

Taur

Luna in Sagetator iti faciliteaza accesul la resursele materiale de care dispun altii. Cu alte cuvinte, prin demersurile de astazi poti accesa niste fonduri, poti beneficia de niste avantaje materiale neasteptate, sau te poti bucura de un cadou. Cu toate acestea, ai grija sa nu fortezi nota prea mult, mai ales atunci cand ceri sa fii ajutat. Unii prieteni ar putea avea reactii destul de dure la adresa ta. Asadar, pastreaza proportiile in toate chestiunile financiare.

Gemeni

Entuziasm, idei bune, creativitate. Un proiect poate creste foarte frumos astazi, cu ajutorul unor oameni pe care reusesti sa-i inspiri. Totusi, e bine sa fii atent la relatiile cu sefii sau cu persoanele de a caror decizie depinde punerea in practica a unor idei. Atitudinea suficienta si superioara nu-ti face niciun serviciu. Asa ca, astazi e indicat sa exersezi smerenia si modestia.

Rac

Plasarea Lunii in Sagetator promite o zi cu spor, eficienta si rezultate bune la locul de munca. Ideile tale ingenioase pot chiar sa scoata dintr-un impas intreaga echipa cu care lucrezi sau pot sa-ti aduca beneficii materiale. Oricum, astazi concentreaza-te asupra sarcinilor profesionale si da frau liber creativitatii si originalitatii. Iar spre seara, tempereaza-ti impulsivitatea, respecta-ti promisiunile, nu te abate de la principiile morale sau de la... lege!

Leu

Plasarea Lunii in Sagetator iti confera multa vivacitate, optimism, dorinta de a experimenta ceva nou, eventual o poveste de iubire noua. Asadar, flirtul este la el acasa, iar ocaziile de distractie sunt prezente. Cu alte cuvinte, este o zi in care ar fi bine sa acorzi timp si energie mai ales activitatilor creative (sau re-creative), care-ti fac placere sau te provoaca sa simti ca traiesti cu adevarat, dar, atentie, in limita posibilitatilor financiare. Totusi, cel mai frumos este ca astazi poti privi totul cu seninatate, indiferent ce se intampla.

Fecioara

Este posibil ca astazi sa refaci niste calcule, sa-ti stabilesti prioritatile financiare pentru urmatoarea perioada, sa vezi pe ce te poti baza si ce investitii iti permiti. De altfel, odata cu acest "bilant", s-ar putea sa hotarasti sa renunti la unele colaborari sau le imbunatatesti pe altele. In tot cazul, este momentul reluarii unor discutii, renegocierilor, reconfigurarilor relationale.

Balanta

Luna este prezenta in Sagetator, in zona comunicarii si schimburilor de tot felul. Te poti astepta ca ziua de astazi sa fie una dinamica, plina de vesti, drumuri de facut sau informatii de transmis. Nu prea ai timp de stat, dar nici nu-ti doresti, pentru ca ai foarte multa energie. Totusi, daca munca de astazi presupune manevrarea unor documente, fii atent unde le pui, ce semnezi si cui i le transmiti.

Scorpion

luna in Sagetator activeaza in cazul tau zona banilor veniti din munca proprie. Aspectele sunt bune, doar ca e posibil ca unele calcule sa fie date peste cap, in sensul ca banii par sa vina pe alte cai sau in alte moduri decat te-ai astepta. De fapt, ideile sunt cele mai importante astazi. La fel si increderea in aptitudinile tale si in capacitatea de a reusi tot ce-ti propui.

Sagetator

Luna se afla astazi in zodia ta si trimite raze benefice catre zona relatiilor sociale, prietenilor si proiectelor. Asadar, intalnirile cu prietenii sau participarea la un eveniment pot fi de bun augur, pentru ca astfel poti afla informatii utile sau poti fi inspirat de ideile pe care prietenii ti le impartasesc. Totusi, spre seara, incearca sa gasesti solutiile cele mai bune, pentru a impaca si solicitarile familiei si distractia.

Capricorn

Este posibil ca astazi sa fii angrenat in niste discutii de culise, referitoare la o strategie de afirmare profesionala. Asadar, parerea ta este luata in considerare, insa nu oficial. Recomandarea mea este sa fii cat se poate de rezervat si discret, oricat de mult te-ar trage unii de limba. Cata vreme nu e nimic oficial, este posibil ca unele persoane sa se foloseasca de informatiile pe care le detii, intr-un mod care nu-ti va placea.

Varsator

O zi interesanta, cu multe conversatii, intalniri, invitatii. Orice ai face, te vei afla in mijlocul oamenilor, intr-un cadru cat mai larg. Sau te vei intalni cu prieteni. In tot cazul, este o zi in care ar fi bine sa fii receptiv la tot ce auzi, pentru ca unele informatii pe care le afli ar putea fi exact cele de care ai nevoie. De asemenea, astazi s-ar putea sa te simti inspirat sa incepi un proiect nou, alaturi de oameni care-ti impartasesc ideile. Totusi, promisiunile sau acordurile legate de bani ti-as propune sa le lasi pe alta data.

Pesti

Zona carierei este activata astazi. Luna in Sagetator iti confera curajul necesar pentru a face niste demersuri profesionale de afirmare sau pentru a obtine niste drepturi care crezi ca ti se cuvin. O discutie cu un sef sau cu o persoana cu putere de decizie este binevenita, doar ca e bine sa fii ceva mai concesiv si rabdator. In alta ordine de idei, in aceasta perioada, e posibil sa reiei niste negocieri pe marginea unui contract.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii