Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 06 mai 2011

ro

06 May, 2011 12:05 1312 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Dispozitia ta atrage astazi deznodamantul evenimentelor. Totul depinde de modul in care privesti lucrurile si, mai ales, de cum pui problema. Ai potentialul de a spune lucrurile intr-o maniera directa, fara sa ofensezi insa pe nimeni. De aceea, poti fi astazi un excelent negociator sau, dupa caz, mediator. Poti conduce lucrurile pe fagasul potrivit tie prin gandire pozitiva si prin cuvinte alese cu intelepciune. Daca ai de trecut un examen, din nou esti avantajat.


Taur

Din lumea nevazuta sau de acolo de unde te-ai fi asteptat mai putin rasar astazi oportunitati financiare. Iar daca tu nu te credeai capabil sa faci un anume lucru, daca nu aveai suficienta incredere in talentele si abilitatile tale, ai putea primi acum un branci binevenit. E ca si cum ai fi aruncat in mare fara sa stii sa inoti sau sa sari din avion fara parasuta. Si intr-o singura fractiune de secunda s-ar putea sa-ti amintesti ca... da! Poti si esti in stare sa faci fata oricarei situatii!


Gemeni

Luna aflata in zodia ta este de-a dreptul rasfatata astazi de planetele din Berbec. Momentul este spectaculos pentru tine in ceea ce priveste planurile de viitor si contactele sociale. Atragi oameni bemnefici pentru dezvoltarea ta, gasesti sprijin si protectie, asa ca indoielile tale se pot disipa una cate una. E suficient sa crezi in tine. Visarea cu ochii deschisi are sansa sa devina acum o realitate care s-ar putea sa te ia si pe tine prin surprindere.


Rac

Ziua de astazi este pentru tine un sfetnic bun. De aceea, nu trebuie decat sa te gandesti la tine, la ceea ce vrei sa fii, la ceea ce esti acum, la directia in care doresti sa te indrepti. E bine sa tai legaturile cu ceilalti, sa nu te lasi influentat, pentru a lua decizii in deplina cunostinta de cauza. Viata profesionala si imaginea ta in ochii celorlalti sunt acum centrul preocuparilor tale. Ca sa fii inspirat si sa primesti mesaje de undeva de sus, roaga-te, mediteaza sau incearca macar sa-ti linistesti mintea!


Leu

Pamantul catre tine! Facem un apel urgent sa vii inapoi! Iti recitam, daca vrei, si un paragraf din "Floare albastra" lui Eminescu: "Iar te-ai cufundat in stele si in nori si-n ceruri nalte?". Vrem sa spunem ca plutesti deasupra realitatii si ca idelaismul tau trebuie temperat. Esti un explorator al ideilor, cauti adevaruri superioare, esti un burete de informatie. Totul este asa cum trebuie sa fie, atata timp cat nu cazi in capcana de a crede ca tot ce zboara se si mananca.


Fecioara

Cariera si imaginea ta publica depind acum in mare masura de oameni cu care te-ai asociat de-a lungul timpului. Iar astazi te poti ridica tocmai prin intermediul lor. E ca si cum ti-ai pus niste "pile", care iata ca lucreaza in avantajul tau. Si astfel poti ajunge intr-o pozitie, ti se pot crea niste avantaje, te poti bucura de beneficii indirecte. Aceasta este pentru tine momentan calea spre ascensiune. Bucura-te, pentru ca meriti tot ceea ce ti se intampla!


Balanta

Poti primi astazi vesti de la distanta sau informatii foarte pretioase de la oameni care vin special sa ti le aduca. Asa ca ai grija la tot ceea ce ti se transmite, nu lasa pe nimeni sa treaca pe langa tine fara sa afli de la el ceva foarte util despre tine. Partenerul de viata, asociatii si colaboratorii sunt si ei surse de inspiratie, asa ca invata sa-i asculti! Poti veni si tu cu propunerile tale, asa ca punand lucrurile cap la cap s-ar putea sa ajungeti la niste concluzii care sa multumeasca pe toata lumea.


Scorpion

S-ar putea sa te ridici astazi deasupra fara sa ti se para ca faci ceva dinadins. In plan profesional, te faci remarcat prin niste merite pe care probabil tu nu ti le recunosti indeajuns. Daca alta data ceilalti au dat vina pe tine, de data aceasta se intampla un fenomen opus. Esti aratat cu degetul, esti pus in centrul atentiei, numai ca ti se recunosc realizari si, posibil, ti se pune o coronita pe cap. Colegii si angajatii sunt acum sursa beneficiilor tale.

Sagetator

Cu dragostea sa nu te pui! Asa zice o vorba din popor, dar asa s-au asezat si astrele pentru ziua de azi. Armonia si calmul pot intra astazi in viata ta pe usa din fata. Iar daca nu le primesti pe acolo, vor intra pe fereastra. Chiar daca s-ar putea sa te lasi mai greu, partenerul de viata si copiii reusesc cumva sa ajunga la sufletul tau. Si tu la al lor. Nu-i tine la distanta! Esti in plus extrem de creativ si de original, asa ca s-ar putea sa te miri si tu de modul tau neobisnuit de a face lucrurile.


Capricorn

Luna in Germeni, incurajata de planetele din Berbec, iti da astazi un impuls astral de a face pasi importanti in viata profesionala. Cum planetele din Berbec amintite se ocupa de zona familiei, e clar de unde iti vine sprijinul. Cei dragi sunt alaturi de tine, au incredere in cine esti si iti ofera iubirea lor neconditionata. De asemenea, tu prin initiativele tale te gandesti tot la binele celor de acasa, asa ca cercul e complet. Poti pune o caramida la echilibrul intre viata intima si cea sociala.


Varsator

Rasfatul este pentru tine starea de a fi. Esti spontan si plin de idei creative. Persoana iubita si copiii iti incurajeaza initiativele, iar tot ce trebuie sa faci este sa te comporti natural, sa exprimi exact ceea ce simti. Practic, nu trebuie sa faci nimic. Zambetul ar trebui sa fie un fir conducator pentru tine, mai ales ca intelegerile, comunicarea si exprimarea iti deschid usile afirmarii. Asa ca fa astazi ceea ce iti place, joaca-te, distreaza-te, vezi partea plina a paharului si totul va veni de la sine!


Pesti

Esti astazi o persoana foarte voluntara si caritabila. Iti doresti sa faci bine, prin urmare te hotarasti sa te concentrezi asupra familiei tale si sa-i ajuti pe cei dragi. S-ar putea sa vezi insa lucrurile intr-o viziune materialista. De aceea trebuie sa-ti dai seama ca cei dragi nu au nevoie in primul rand de banii tai, ci de atentia ta. Fii acolo pentru ei si simte-te util prin simpla prezenta! Astazi s-ar putea sa ai revelatia ca esti apreciat nu pentru cat dai, ci pentru cum esti!

http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii