Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Boc, către aleşii locali ai PDL Ştiu că reforma se face pe pielea dumneavoastră

ro

11 Sep, 2010 15:29 972 Marime text

Premierul Boc le-a spus sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, reprezentanţilor PDL în administraţia locală că reforma pe care Executivul o întreprinde are costuri politice şi "se face pe pielea" aleşilor locali ai partidului, însă a susţinut că principalii beneficiari în alegerile din 2012 ai acestui proces vor fi formaţiunile care susţin Cabinetul: PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale.

"PDL şi-a asumat, practic, cea mai dură reformă a statului din ultimii 20 de ani, o reformă ce presupune, din nefericire, şi costuri politice, dar o reformă atât de necesară pentru România", a declarat Boc, în deschiderea şedinţei pe care membrii conducerii centrale a PDL şi cei ai Executivului o au cu aleşii democrat-liberali din teritoriu.

Boc a susţinut că finalul reformei va presupune că România va fi un stat care va cheltui "atât cât trebuie", care va orienta mai multe fonduri către investiţii, va avea un sistem eficient de pensii şi de asistenţă socială, un sistem educaţional performant şi o administraţie publică eficace.

"Toate aceste lucruri se fac, aşa cum ştiţi, chiar pe pielea dvs., din nefericire, cu costuri politice de moment. Ştiu dificultăţile pe care le aveţi şi dvs., din cauza faptului că Guvernul este obligat să ia măsuri dure pentru restructurarea aparatului bugetar, pentru reformarea diverselor domenii ale statului, care presupun costuri politice de moment", le-a transmis Boc aleşilor locali.

Premierul a afirmat însă că, din punct de vedere politic, "adevăraţii câştigători ai procesului de reformă a statului" vor fi formaţiunile care astăzi susţin Guvernul: PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale.

Sursa: AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii