Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea pe blogul personal Există o energie pozitivă uriaşă în PD-L

ro

05 Sep, 2010 13:33 1712 Marime text

undrea_5_sept.jpg"Există o energie pozitivă uriaşă în PD-L", scrie Elena Udrea pe blogul personal. Ministrul Dezvoltării şi Turimsului şi-a reluat jurnalul după mai bine de zece zile de întrerupere. Elena Udrea le povesteşte cititorilor, pe un ton optimist, despre schimbările de la Guvern.

"Ce vreme mohorâtă! De câţiva ani toamna vine fix la 1 septembrie. Iar nu ştiu când a trecut vara! Lucrurile reintră rapid în normal. (...) Putem merge mai uşor înainte şi în ceea ce priveşte guvernarea şi în ceea ce priveşte organizarea şi activitatea partidului", scrie Elena Udrea pe blogul său.

Acum că s-a făcut şi remanierea, Elena Udrea anunţă că se poate trece şi la reorganizarea partidului. "Putem să ne reluăm alegerile interne, pentru că avem nevoie de stabilitate şi autoritate la nivelul organizaţiilor locale şi la centru, în aceeaşi măsură. Există o energie pozitivă uriaşă în partid, care trebuie doar să fie slobozită şi canalizată într-o construcţie solidă care va putea să domine scena politică şi după 2012. Suntem într-un moment bun, pe care nu trebuie să îl ratăm", a mai notat ministrul Turismului.

În 19 august, Elena Udrea promitea că va ţine un jurnal pe blog în care le va împărtăşi cititorilor experienţele de peste zi. Elena Udrea a postat însă în jurnal doar vreme de trei zile, de pe 20 până pe 22 august.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii