Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Frâncu, director al DJST cu drepturi depline până în 2012

ro

24 Nov, 2010 21:06 2434 Marime text

francu.jpgDupă ce luni, cele trei candidate pentru funcţiile de director şi director adjunct au susţinut proba scrisă ieri, şefa interimară a DJST Constanţa, Elena Frâncu, şi Cristina Brânzoi au trebuit să treacă de proba interviului. Menţionăm că Isabela Stan, cealaltă candidată pentru fotoliul de adjunct al DJST, a obţinut la proba scrisă sub nota 7, nu a mai putut trece la etapa interviului.

În urmă cu puţin timp, şefa interimară a DJST Constanţa, Elena Frâncu ne-a declarat că a trecut cu brio de proba interviului obţinând un punctaj cuprins între 95 şi 100 de puncte şi că de azi este director plin: „A fost o revelaţie interviul, comisia de evaluare m-a felicitat, a fost un examen care s-a desfăşurat în deplină legalitate. Sunt foarte fericită".

Cât priveşte viitoarea sa colegă, adjuncta, şefa de la sport şi tineret ne-a declarat că nu ştie cu exactitate, dar cel mai probabil Cristina Brânzoi îi va fi colegă.

Cât despre perioada pentru care a fost mandatată să preia frâiele instituţiei, Frâncu ne-a spus că în martie 2012 va trebui să predea ştafeta pentru a duce la capăt mandatul. Motivaţia: la această dată va ieşi la pensie. „Atunci am să predau ştafeta unuia dintre colegii mei pentru a duce mai departe flacăra sportului constănţean".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii